Ďolíček přivábil všechny věkové generace

Na hlavním stadionu Klokanů se nikdo z přítomných nenudil.

Ďolíček přivábil všechny věkové generace

Ve středu byl Ďolíček lokalitou několika akcí. Nejdříve přišel na řadu tradiční dětský den. Již po obědě se nastěhovali za brány stadionu nejen rodiče s dětmi, ale také ratolesti z blízkých mateřských a základních škol. Na náměstíčku nechyběl velice oblíbený skákací hrad a populární fotbalová klec. Na ochozu hlavní tribuny si děti mohly nechat namalovat na obličej vybraný motiv, užít si emoce při hraní Playstation 4 a mnoho dalšího. Dětský den podporovala také Městská část Praha 10.

Děstký den v Ďolíčku (2018)
Děstký den v Ďolíčku (2018)
Po půl čtvrté si už přišli na své i památníci slavných fotbalových let. Na trávníku se představily české a slovenské legendy. Týmy Karola Dobiaše a Jozefa Adamce svedly velmi vyrovnaný souboj plný zvratů. Zápas byl hraný na 2x30 minut. Ačkoliv první půle byla na branky vyrovnaná, když sklepnutí míče od prsou Řepky skončilo ve vlastní brance a za celek Karola Dobiaše pak srovnal Jiří Jarošík. Ve druhém poločase se už pytel s brankami doslova rozpadl. Zelenobílé mužstvo Karola Dobiaše si vypracovalo náskok, ale tým Jozefa Adamce v posledních minutách korigoval na 4:5, a tak utkání legend také skončilo. Hlavním sudím byl známý Pavlín Jirků.

VII. Memoriál Lukáše Přibyla (2018)
VII. Memoriál Lukáše Přibyla (2018)
V pražském podvečeru přišla na zteč ještě třetí podívaná a byla opět fotbalová. V již sedmém ročníku Memoriálu Lukáše Přibyla změřil Real Top Praha síly s Los Hokejos. Zde udával zpočátku tempo celek Realu, které poslal do vedení Pudil. Několik akcí Realu Top Praha vedl převážně Jakub Štáfek (populární Julius Lavický ze seriálu Vyšehrad), ale hned několikrát si vylámal zuby na brankáři Klímovi. V týmu hokejistů vedle Davida Pastrňáka zářil také Petr Švancara, který měl na svědomí snížení na 1:2, když Real Top Praha poslal do dvoubrankového vedení Vojtěch Dyk. Ve třiatřicáté minutě byl zápas přerušen. Všichni přítomní uctili minutou potlesku památku Lukáše Přibyla. O poločasové pauze došlo i na peněžní dar na charitativní účely od O2 TV Sport, členů pořadu Tiki-Taka a Realu Top Praha. Ve druhém poločase vrátil Jakub Štáfek dvougólové vedení Realu Top Praha. V závěru ale Los Hokejos vyrovnali na 4:4 a pár minut před koncem dokonce vedli zásluhou branky Jana Blažka. V posledních vteřinách ještě na konečných 5:5 vyrovnal znovu Jakub Štáfek a zápas skončil remízou.

Všem účastníkům veškerých akcí moc děkujeme. Věříme, že si všichni celé odpoledne užili a těšíme se na další setkání.

Tým Karola Dobiaše: Ivo Viktor, Karol Dobiaš, Zdeněk Hruška, Jan Berger, Přemysl Bičovský, Jiří Jarošík, Tomáš Řepka, Pavel Kuka, Vratislav Lokvenc, Ladislav Vízek, Lukáš Hartig, Horst Siegl, Radek Šírl, Antonín Panenka.

Tým Jozefa Adamce: Alexander Vencel, Jozef Adamec, František Kozinka, Marian Černý, František Hadviger, Jozef Čapkovič, Stanislav Jarábek, Martin Poljovka, Peter Ďuriš, Miroslav Karhan, Marek Uljaky, Luďo Baláž, Alojz Fandel, Miroslav Kožuch, Lubomír Luhový, Dušan Herda, Ladislav Petráš.

Real Top Praha: Jakub Štefek, Jaromír Bosák, Jiří Jarošík, Radek Sňozík, Daniel Pudil, Radek Šírl, Tomáš Hunal, Vojtěch Dyk, Marek Matějovský, David Bičík, Ladislav Hampl, Leoš Noha, Saša Smita, Kamil Střihavka, Karel Diviš, Jan Rajnoch, Jakub Štáfek, Petr Vondráček, Tomáš Hübschmann, Ivan Trojan.

Los Hokejos: Jan Klíma, Jiří Tlustý, Vojtěch Nouzák, Petr Švancara, Luděk Zelenka, Marek Adamczyk, Jiří Babica, Jakub Děkan, Marek Nikl, Milan Fukal, Filip Chlapík, Jan Koukal, Tomáš Luhovec, Dominik Hašek, Jan Šmíd, David Pastrňák.