Od příštího týdne permanentky ve fanshopu

Dnes končí předprodej v tiskovém středisku

Od příštího týdne permanentky ve fanshopu

Dnes si můžete naposledy pořídit permanentní vstupenku na příští sezonu v tiskovém středisku v Ďolíčku. Od příštího týdne bude již prodej permanentek probíhat ve fanshopu v jeho běžné otevírací době, kterou najdete v článku níže.

Vzhledem k novému formátu nejvyšší soutěže jsou v prodeji dva druhy permanentek:

Permanentka ZÁKLADNÍ bude platit na 15 domácích zápasů v základní části. Ceny vstupenek na tyto zápasy zůstanou stejné jako v letošní sezóně a proto se nemění ani cena permanentek. Pro ty, kteří si permanentní vstupenky obnovují, platí cena: 10x cena vstupenky a pro nové držitele 11x cena vstupenky. Majitelé této permanentky však nebudou mít svá místa rezervovaná pro nadstavbovou část, po 30. kole se tyto sedačky uvolní do volného předprodeje pro všechny. Svá místa budou mít následně rezervována až pro předprodej v další sezóně.

Permanentka PRÉMIOVÁ bude platit na 15 domácích zápasů v základní části, ve VŠECH domácích utkáních nadstavbové části a ve všech domácích utkáních MOL Cupu v Ďolíčku. Ceny vstupenek na nadstavbovou část budou vyšší než na základní část a tomu odpovídá cena permanentních vstupenek. Bohemka přitom může odehrát v nadstavbové části nejméně jedno a nejvíce čtyři domácí utkání.

Ceny permanentních vstupenek naleznete zde: https://www.bohemians.cz/vstupenky

Otevírací doba fanshopu:
PO zavřeno
ÚT 10 - 12:30/13-30 - 16
ST 10 - 12:30/13:30 - 16
ČT 10 - 12:30/13:30 - 18
10 - 12:30/13:30 - 15