Ďolíček bude hostit All Stars Cup

O víkendu Bohemka spolupořádá elitní turnaj kategorie U16.

Ďolíček bude hostit All Stars Cup

Ve dnech 15. - 17. června se uskuteční již podesáté All Stars Cup, turnaj evropské úrovně kategorie U16. Spolupořadateli turnaje jsou opět Bohemians Praha 1905 a SK Slavia Praha spolu s agenturou All Stars Team. Tentokrát se poprvé ke spolupořadatelství připojila i FAČR.

Turnaj každý rok přiláká do Prahy mládežnické výběry věhlasných mužstev, letos bude největším tahákem bezesporu FC Barcelona. Šestnáct účastníků bude rozřazeno do 4 skupin, z nichž se následně utvoří další skupiny na základě výsledků z prvního hracího dne. Každý tým odehraje na turnaji devět zápasů. Veškeré zápasy se budou hrát v areálu SC Horní Počernice, zápasy o 3. místo (s výkopem v neděli 17.6. v 19:00) a finále (20:00) bude hostit vršovický Ďolíček.

Bohemka je letos nalosována do skupiny A, kde budou soupeři našich dorostenců FK Zenit Petrohrad, 1. FC Slovácko a Paris Saint-Germain. Svou pouť turnajem začnou Klokani v pátek v 9:00 zápasem proti PSG. Pokud budete mít volno, přijďte podpořit Bohemians do počernického areálu! Na své návštěvníky se rovněž těší v neděli večer náš Ďolíček, na jehož pažit možná poprvé v historii vyběhne slavná Barcelona...

Veškeré info o propozicích turnaje a rozpis utkání naleznete na webu https://www.allstarscup.cz/