DFB pořádá autobusový výjezd na zápas se Celticem

EDIT: Kapacita autobusů je vyprodána!

DFB pořádá autobusový výjezd na zápas se Celticem

Jak jsme již informovali, v sobotu 30. června nastoupí Bohemka k přípravnému utkání proti Celticu Glasgow. Výkop utkání bude v 15 hodin. Vzhledem k velkému zájmu o tento souboj se rozhodlo Družstvo fanoušků Bohemians uspořádat autobusový výjezd. Po dvou dnech prodeje jsou nyní kapacity obou autobusů již vyprodány!

Utkání se bude hrát na stadionu HUBER Arena ve městě Wels u rakouského Linzu. Jedná se o stadion postavený v roce 2016 s tribunou pro 500 sedících diváků a celkovou kapacitou 3000 fanoušků, kde hraje své domácí stadiony ve čtvrté lize FC Wels. Pokud se budete chtít na stadion dostat po vlastní ose, cesta je velmi jednoduchá, neboť stadion je přímo u sjezdu z dálnice z Linze na Passau. Z Prahy je vzdálenost kolem 280 km, jedná se tedy o kratší trasu než na některé výjezdy v lize. Na mapě najdete stadion zde.

Cena zájezdu mohla být díky sponzorskému daru letitého dopravce pověstného Holabusu snížena oproti původně oznámené částce a vyjde tak pouze na 250 Kč. Panu Ivo Holečkovi tímto děkujeme za podporu! Nyní je jisté, že do Rakouska budou vypraveny dva busy a kapacita zájezdu je tak 98 osob. Autobusy budou přistaveny ke stadionu v Ďolíčku v 9 hodin ráno, abychom měli dostatečnou časovou rezervu. S návratem do Prahy můžete počítat mezi 21 a 22 hodinou.

V ceně zájezdu je pouze doprava na zápas. Vstupenky na utkání budou stát 10 Eur a budou v prodeji až na místě. Děti do 14 let platí polovic a do 10 let mají vstup zdarma. Počítejte s tím, že nebude možné zaplatit vstupenku českými korunami.

Pojeďme si užít utkání s mimořádným soupeřem a ukažme i za hranicemi, že Bohemians jsou nejlepší v Praze!