Pestrý týden začne duelem proti Trenčínu

Do Uhříněvsi přijede za Klokany zahraniční soupeř.

Pestrý týden začne duelem proti Trenčínu

Druhý týden přípravy budou mít Klokani napilno. V pondělí je čeká dvoufázový trénink a hned v úterý dopoledne změří síly ve svém tréninkovém areálu v Uhříněvsi v duelu proti slovenskému Trenčínu. Účastník Evropské ligy má již za sebou dvojzápas na českém území. V sobotu se na Strahově utkal v dopoledním i odpoledním zápase s pražskou Spartou. V prvním měření sil zvítězil 2:1. když jedinou branku Sparty vstřelil exklokan Tetteh. Do druhého utkání nastoupili Pražané se silnější jedenáctkou a slovenský celek odcházel ze hřiště s prohrou 2:4.

Celek Trenčína tvoří převážně mladí hráči různých národností. Mezi gólové střelce se řadí zejména chorvatský forvard Antonio Mance, který v minulém ročníku nastřílel hned deset branek a další dvě přidal v předkolech Evropské ligy. Zdatně mu sekundoval nigerijský záložník Hilary Gong, jež nastřílel devět gólů v domácí soutěži a dvě vstřelil v Evropské lize. Mezi defenzivní zadáky bezpochyby patří Lukáš Skovajsa, který odehrál porci třiceti zápasů ve slovenské Fortuna lize a přidal čtyři v Evropské lize. K němu se řadí se stejnou porcí odehraných zápasů také Peter Kleščík. V minulé sezóně nastupoval za Trenčín i bývalý oblíbenec fanoušků Bohemians, kterým byl obránce Peter Čögley. Brankový prostor Trenčína pevně střeží Igor Šemrinec. Ve skončeném ročníku obsadil Trenčín v tabulce pátou příčku. Po základní části následovala nadstavbová skupina boje o titul, kde ovšem už Trenčín svoji pozici nezměnil. Bohemka narazila na Trenčín v přípravném utkání i před třemi lety, ale v sestavě s několika juniory prohrála 0:3.

Zápas se hraje v úterý v Uhříněvsi. Výkop zápasu je v 10:30. Vstupné na utkání je stanoveno na 50 Kč, majitelé permanentek na sezónu 2018/19 a děti do 15 let mají vstup zdarma. Po zápase přineseme textovou reportáž, kde shrneme nejdůležitější momenty utkání. O průběžném dění na hřišti budeme informovat na našem Twitteru.