Soustředění pokračuje další kvalitní konfrontací

Bohemka v pondělí vyzve úřadujícího mistra srbské ligy.

Soustředění pokračuje další kvalitní konfrontací

Klokani po výhře nad několikanásobným mistrem skotské nejvyšší soutěže mají v neděli jeden trénink, neboť je v pondělí čeká další zápas proti nesmírně kvalitnímu soupeři. Ve druhém přípravném zápase na soustředění v Rakousku se Bohemka střetne se srbskou Crvenou zvezdou Bělehrad, která se mimo jiné dostala až do základní skupiny Evropské ligy. V ní ve společnosti Arsenalu, Bate Borisova a Kolína skončil srbský tým na postupové druhé příčce za londýnským Arsenalem. Ve vyřazovací fázi se střetla Crvena zvezda s ruským CSKA Moskva a po domácí bezbrankové remíze a jednogólové prohře na hřišti CSKA skončila cesta srbského celku v Evropské lize.

V domácí soutěži je Crvena zvezda již tři sezóny nepřetržitě mistrem Srbska. Co se týče hráčského kádru, tak mezi ústřední postavy patří Aleksandar Pešič, který v uplynulé mistrovské sezóně nastřílel 25 gólů. K nejvytíženějším hráčům patří Nemanja Radonjič, jež reprezentoval Srbsko na Mistrovství světa v Rusku. Velkou personou v defenzivních řadách je Filip Stojkovič. Poznat hráče Crvene zvezdy měli fanoušci možnost i v tuzemské soutěži. V předkole Evropské ligy se totiž Crvena zvezda utkala se Spartou, kterou nakonec vyřadila. Navíc dva bývalí hráči bělehradského celku nyní hájí sparťanské barvy. Před rokem v létě přišel do Sparty rychlík Srdjan Plavšič. V zimě ho následoval i Guélor Kanga, který se výrazně podílel na vyřazení letenských z Evropské ligy.

Přípravný zápas s Crvenou zvezdou Bělehrad se hraje v rakouském městečku Steyr od 18:00. Na stadionu Life Radio Arena Steyr (Volksstraße, 4400 Steyr, Rakousko). Odkaz na mapu ZDE.. Informovat o dění na hřišti budeme na Twitteru, Facebooku i Instagramu. Po utkání nejdůležitější momenty shrneme v reportáži.