Do Příbrami všichni společně!

Sraz všech posádek Bohemáků kolem 15. hodiny u Hornbachu na Strakonické.

Do Příbrami všichni společně!

Po výhře nad Slováckem čeká nyní Bohemku dvojice utkání na hřištích soupeřů. První z nich nás zavede k ligovému navrátilci do Příbrami.
Stadion u Litavky je mezi Klokany dostatečně známou destinací a i nyní se dá čekat, že se na cestu vydají stovky fanoušků. Jelikož však chceme, aby Bohemians dotlačil k vítězství rekordní počet Klokanů, bude tento výjezd něco speciálního. Ve spolupráci se Sektorem 1905 vyhlašujeme spanilou jízdu do Příbrami. Všichni se vydáme z Prahy na Strakonickou výpadovku jednotnou kolonou!

Aktuální novinka: Autobus, který vypravuje Sektor 1905, se zaplnil během jediného dne. Proto druhý autobus obstaral klub. Bohužel se tento druhý bus nepodařilo včas zaplnit a proto jsme byli nuceni druhý autobus zrušit. Věříme, že se i tak každému zájemci podaři do Příbrami dopravit. I pokud dorazíte na místo srazu na Strakonickou po svých, určitě najdete posádku s volným místem ve vozidle.

Každý, kdo máte jednostopý či dvoustopý dopravní prostředek, obsaďte jej Bohemáky, vyzdobte vlajkami a šálami a vydejte se s námi! Sraz klokaního národa je plánován na 15. hodinu na parkovišti Hornbachu na Strakonické ulici v Malé Chuchli a v přilehlých ulicích, pokud nám parkoviště nebude kapacitně stačit. Zde se připojí ke koloně i autobus s fanoušky. Nejpozději před půl čtvrtou se potom vydáme za patřičného zvukového doprovodu houkaček, klaksonů či lodních sirén přímo k Litavce.

U toho nesmí žádný opravdový Bohemák chybět! Vyraž i ty pro nezapomenutelný zážitek a tři body do Příbrami!