Kotrys nakonec míří do Dolíčku

<b><font color="yellow">David Kotrys</b></font>, který se na začátku jarní sezóny nedohodl s trenérem a sportovním ředitelem Petrželou na podmínkách svého působení v Bohemians, přeci jen opožděně přichází do Vršovic. Čtyřiadvacetiletý levý obránce, který přichází z Olomouce, by tak měl nahradit Pavla Mareše, jenž odešel do Sparty. Olomoučtí za Kotryse údajně obdrží jeden milión korun.

Vlastimil Petržela prohlásil, že konflikt je zapomenut. "Zůstal nějaký čas mimo hru a my po odchodu Horáka potřebujeme kvalitní obránce. Vše jsme si vysvětlili a už se k tomu nebudeme vracet," vysvětlil kouč. "David přišel vyplašený, myslel si, že se mu budu mstít. Já ale nejsem z těch, kteří by se po něm vozili, šlo o normální obchod."
"Kotrys má standardní smlouvu, která je určitě nižší, než kterou mají naši klíčoví hráči," přiblížil podmínky kontraktu Petržela.
Ve smlouvě má však levonohý bek zakotveno, že v případě atraktivní zahraniční nabídky dostane od Bohemians volnou ruku k odchodu.

Hráčův manažer Pavel Zíka míní, že došlo k rozumnému kompromisu. "Obě strany vše vyřešily naprosto korektně," uvedl manažer a lednovou roztržku označil za nedorozumění.