Premiérové derby na Julisce

Bohemka se v úvodu nového týdne postaví Dukle.

Premiérové derby na Julisce

Až v pondělí se vrátí Klokani znovu do akce. V rámci pražského derby uzavřou proti Dukle třetí kolo FORTUNA:LIGY. Soupeř Klokanů vstoupil do soutěže s novým trenérem Pavlem Drskem. Po dvou zápasech ještě nezískal bod, když v úvodním utkání podlehl na domácím stánku mistrovské Plzni (1:3) a o týden později si Dukla počínala na teplických Stínadlech totožným způsobem (2:5). Celek z Julisky tak zatím "vévodí" tabulce z pohledu inkasovaných branek, neboť za úvodní dva zápasy obdržel nejvíc branek ze všech ligových týmů (8). Klokanům se proti Dukle daří a vzájemná bilance mluví v poměru 6 - 4 - 4 pro svěřence trenéra Martina Haška. Juliska ovšem nepatří vyloženě mezi oblíbené stadiony Bohemians. Právě na tomto fotbalovém stánku přišla Bohemka v minulé sezóně o svou neporazitelnost (prohra 0:2, 5. kolo).

Dukla - Bohemians 2:0 (1:0)
Dukla - Bohemians 2:0 (1:0)
Dukla vstoupila do nové sezóny nejen s novým hlavním trenérem Pavlem Drskem, ale i několika posilami. Z Jablonce byl zapůjčen ofenzivní David Breda. Ligové zkušenosti se z Viktorie Plzeň vydal i mladý Ondřej Štursa. Severočeský Liberec opustil Martin Chlumecký a zamířil právě na Julisku. Z hostování ve slovenském Zemplín Michalovce se vrátil Róbert Koval'. Jako zajímavý se může ukázat Dávid Bobál, jenž přišel z maďarského Honvédu Budapešť.

V letní přípravě proběhlo i několik odchodů. Róbert Koval' po svém návratu ze Slovenska obratem zamířil formou hostování do druholigových Českých Budějovic. Zpět do pražské Sparty se vrátil po skončeném hostování Néstor. Stejným směrem se stěhoval z Julisky i Mario Holek.

Jednoznačným cílem je pro Klokany vítězství, což za celou kabinu potvrdil Jiří Bederka:"Musíme se na Duklu připravit a hlavně tam vyhrát!"

Dukla - Bohemians 2:0 (1:0)
Dukla - Bohemians 2:0 (1:0)
Pražské derby se hraje v pondělí na Julisce od 18 hodin. V přímém přenosu ho bude vysílat stanice O2 TV Sport. Jako hlavní rozhodčí bude zápas řídit Miroslav Zelinka. Asistovat mu bude Ondřej Pelikán s Matějem Vlčkem. Mezi střídačkami bude funkci čtvrtého rozhodčího plnit Pavel Julínek. Na Virtuálním Ďolíčku poběží textový online. Po utkání shrneme celé pražské derby reportáži. Na našem Facebooku, Twitteru a Instagramu budeme informovat průběžně o nejzásadnějších momentech. Sdílejte i vy s námi vaše zážitky z prvního derby. Ke svým příspěvkům připište hashtag #DUKBOH nebo nás přímo označte.
Vstupenku do sektoru hostí koupíte za 170,- do 16:00 ve Fanshopu Dukly nebo v pokladně na stadionu za od 14:30 do 16:00. Po 16:00 už lístek koupíte pouze na stadionu za 200,-. Do sektoru hustí se dostanete jen z ulice Šťáhlavská (vstup Sever), Vstupenky na hlavní tribunu lze pořídit i online (odkaz zde) za 170,- do 16:00, anebo za 200,- na místě. Fanoušci Bohemians budou na hlavní tribuně pořadateli nasměrováni blízko k sektoru hostí. Stadion se otevírá již v 16 hodin.