Hovory nad Ďolíčkem - Bohemácká talk-show přichází

18. září ve Vršovickém divadle Mana poprvé pobaví Klokany nový pořad.

Hovory nad Ďolíčkem - Bohemácká talk-show přichází

Na podzim čeká na Klokany zajímavá novinka a možná i nová tradice. Série večerních talk-show Hovory nad Ďolíčkem, které se budou konat ve Vršovickém divadle Mana.

Nápad se zrodil v hlavě jednoho z nejhlasitějších fanoušků Bohemians, novináře, spisovatele, reportéra a moderátora Tomáše Poláčka, známého mezi Klokany pod přezdívkou Kolís. Tomáš Poláček v současnosti pracuje zejména pro měsíčník Reportér, v minulosti mnoho let působil v Magazínu Dnes. Tomáš se stal v posledních letech známým díky svým stopařským výpravám, během nichž projel doslova celý svět a vydal i dvě knihy – STOP a Poslední stop: Afrika. V souvislosti s vyprávěním o svých cestách si s úspěchem vyzkoušel i roli moderátora a v té se vám představí i v rámci cyklu Hovorů nad Ďolíčkem.

Projekt se ihned zalíbil i řediteli Vršovického divadla Mana Davidu Frýdlovi. Divadlo Mana je díky své poloze na dohled od našeho stadionu ideální scénou pro bohemácké večery a proto nás potěšilo, že se spolu s Bohemkou stalo spoluorganizátorem Hovorů nad Ďolíčkem.

V tuto chvíli jsou jisté první dva termíny představení. Poprvé se sejdeme v úterý 18. září. Brány divadla se otevřou v 19:05 a začátek programu je plánován na 19:30. Prvními hosty, kteří vás v tento den budou bavit jinak než svým fotbalovým umem, budou trenér Bohemians Martin Hašek, kapitán týmu Josef Jindřišek a bývalý, ale stále populární brankář a doživotní Klokan Radek Sňozík. Nebudeme si povídat jen o fotbale a jeho zákulisí, ale o životě vůbec. Z milého setkání pod taktovkou osobitého baviče Poláčka se jistě nikomu nebude chtít jen tak domů a proto už můžeme oznámit i druhý termín Hovorů, který je naplánován na 27. listopad. Skladba hostů bude s dostatečným předstihem upřesněna.

Již nyní si můžete pořizovat vstupenky na zelenobílý večer a věříme, že sál bude vyprodán. Cena lístku je stanovena na 150 Kč a předprodej probíhá na pokladně Divadla Mana a především online na síti WebTicket. Od této chvíle jsou vstupenky k dostání i ve fanshopu Bohemky. Přijďte se i vy zapojit do Hovorů nad Ďolíčkem!