Vítězství nad Drážďany

Klokani si vytvořili náskok a německého soka porazili. 

Vítězství nad Drážďany

Proti Drážďanům vyběhla Bohemka v obraně s Reiterem a Bartkem. Středová záložní řada nastoupila ve složení z minulé sezóny. Vedle zkušeného Jindřiška tedy operoval Martin Hašek. Kraje záložní řady obsadili Záviška a Vodháněl. V útoku operoval Juliš s Nečasem. Na lavičku náhradníků usedli junioři Osmančík s Denisem Valou.

Dynamo Drážďany - Bohemians Praha 1905 2:3 (0:2)
Dynamo Drážďany - Bohemians Praha 1905 2:3 (0:2)
Hned zkraje zápasu se vedení ujala Bohemka. Po deseti minutách byl na hranici šestnáctky faulován Vodháněl. Hašek rychle rozehrál na Nečase, který lehkým lobem přehodil vybíhajícího Wiegerse.

Za Drážďany odpověděl Atik, ale jeho střelu v klidu chytil do svých rukavic Valeš. Štěstí zkusil i Benatelli, jenže branku Klokanů vysoko přestřelil. Poté střílel opět Atik a tentokrát už o něco přesněji. Míč proletěl o kousek nad břevnem svatyně Bohemians. Dynamo se snažilo vyrovnat, ovšem přes pozornou obranu Klokanů nevedla cesta k brance. Šance byla k vidění na druhé straně. Do centru se hlavou položil Šmíd. Na brankové čáře se zaskvěl Wiegers, který vychytal stopera Klokanů.

Druhý gól v síti Drážďan přišel ještě v první půli. Juliš se v tváří tvář Wiegersovi nemýlil, čímž zvýšil vedení Klokanů. Bohemians si už dvoubrankové vedení do konce prvního poločasu pohlídali.

Druhý poločas zahájili Klokani aktivně. Po třech minutách byla po faulu na Závišku nařízena penalta. Exekuci si vzal na starost Nečas, ale střídající gólman Boss ránu ke své pravé tyči vyrazil. Bohemka si spravila chuť o chvilku později. Záviška přihrál Vodhánělovi, jehož rána zapadla přesně k tyči.

Dynamo Drážďany - Bohemians Praha 1905 2:3 (0:2)
Dynamo Drážďany - Bohemians Praha 1905 2:3 (0:2)
Zanedlouho se Dynamo dočkalo kýžené branky. Po slabé přihrávce zpět do šestnáctky Fryštákovi se hnal na branku Berko, který snížil. Dynamo udeřilo podruhé dvacet minut před koncem. Atilgan si navedl míč na střelu a trefil se přesně na zadní tyč branky Fryštáka.

Bohemka zvládla ubránit závěrečný nápor soupeře a po přestřelce svého německého soka porazila.