Černá série pokračuje

Jediný gól vstřelil střídající Hronek, čímž rozhodl o vítězi utkání.

Černá série pokračuje

Proti Zlínu musel trenér Martin Hašek udělat v sestavě několik změn. Zdravotní problémy nepustily do hry Schumachera, kterého na levém kraji obrany zastoupil Bartek. Ve středu zálohy operoval Martin Hašek po boku Bederky. Na levém kraji záložní řady nastoupil Záviška. V útoku pak se hrál Filip Hašek vedle Júsufa.

Uplynulo pár minut, když se míče zmocnil na vlastní polovině Reiter. Krajní záložník si obhodil obránce a pelášil na branku. V šestnáctce Zlína proti němu vyběhl brankář Dostál, kterého Reiter obešel, ale nezakončil podle svých představ. Následnou dorážku Filipa Haška zablokovala obrana zlínských. Po chvíli přišla další šance Klokanů. Martin Hašek rozehrál rohový kop za hranici šestnáctky na Martina Dostála. Pravý krajní obránce Bohemky si sklepl míč na střelu, jeho ránu levačkou brankář Stanislav Dostál s námahou vyrazil. Za soupeře odpověděl Holík. Ve skvělém světle se ukázal Valeš, jenž střelu na zadní tyč vyrazil.

Bohemians Praha 1905 - FC FASTAV Zlín
Bohemians Praha 1905 - FC FASTAV Zlín
Hra se poté uklidnila a šancí na chvíli ubylo. Po čtvrthodině hry se do vzduchu na zadní tyči pověsil Poznar. Útočník Zlína ze dvou metrů branku přestřelil. Bohemka se osmělila o pár minut později. Reiter přihrál pod sebe před branku, kde se do šance protlačil Záviška. V těžké pozici bohužel branku minul. Bohemka měla v závěru prvního poločasu k dispozici standardní situaci. Centrovaný míč Dostála zlínská defenziva dokázala odvrátit.

Hned zkraje druhé půle vypálil ze strany Poznar. Sice procpal míč přes vybíhajícího Valeše, ovšem kapitán Krch fantasticky zasáhl, když zamezil balónu v cestě do sítě efektní patičkou. Před uplynutím hodiny hry vystihl Júsuf rozehrávku Zlína. Přihrál na penaltový puntík Filipu Haškovi. Toho při zakončení atakoval Gajič a z celé situace Klokani vytěžili pouze rohový kop.

Bohemians Praha 1905 - FC FASTAV Zlín
Bohemians Praha 1905 - FC FASTAV Zlín
Bohemka se snažila přelstít defenzivu Zlína, ale snaha se jí vrátila v opačném podání. Poznar sklepl dlouhý míč hlavou na Hronka, který poslal svůj tým do vedení. Po pár minutách se Klokanům naskytla obrovská příležitost ke srovnání v podobě pokutového kopu. Martin Hašek proti Dostálovi bohužel neuspěl. Brankář Zlína s vypětím všech sil chytil na brankové čáře i hlavičku Šmída z následné příležitosti.

Klokani se vrhli do závěrečného náporu, ale z utkání odešli s prázdnou.