První Hovory nad Ďolíčkem už v úterý od 19:30

Poslední lístky budou v prodeji v pokladně divadla Mana od 17:00.

První Hovory nad Ďolíčkem už v úterý od 19:30

Den Ď se blíží. Už za pár hodin, v úterý 18. září v 19:05, se otevřou brány Vršovického divadla Mana a přivítají hosty u prvních Hovorů nad Ďolíčkem.

Jedná se o novou talk-show, kterou bude mít pod taktovkou novinář, moderátor a především oddaný Klokan Tomáš Poláček. Ten si na první sezení přizve hosty vskutku atraktivní – trenéra áčka Martina Haška, kapitána Bohemky Josefa Jindřiška a dlouholetou stálici v bráně Zelenobílých, která však často „nechytila ani taxíka“, oblíbeného Radka Sňozíka.

Zábavné povídání o fotbalových i mimosportovních tématech bude trvat tradičních 2 x 45 minut s patnáctiminutovou přestávkou na doplnění tekutin. Před i po utkání, tedy představení, bude otevřen divadelní bar v předsálí. Jeden z hostů si bude moci odnést i unikátní suvenýr – podepsaný dres Pepy Jindřiška, v němž nastupoval na hřiště v této sezóně. O tuto trofej se budete moci na závěr večera utkat v dražbě.

Sál Vršovického divadla Mana je téměř vyprodán. Posledních 17 lístků je v čase vydání článku k mání online, můžete si je zakoupit po kliknutí sem za cenu 150 Kč. Vstupenky až do úplného naplnění kapacity bude možné pořídit také přímo na pokladně divadla Mana, která otevře v 17 hodin. Vršovické divadlo Mana naleznete v budově Husova sboru přímo nad stadionem v Ďolíčku, do sálu se dostanete vchodem z ulice Na Kovárně.

Těšíme se na vás na tomto příjemném bohemáckém posezení!