Na Slavii vyrazí tradiční pochod

Vstupenky na Vršovické derby kupujte ve fanshopu.

Na Slavii vyrazí tradiční pochod

Vršovické derby. Jeden z vrcholů celé ligové sezóny. Zápas tradičního vršovického klubu proti Slavii Praha. Rivalita. Náboj. Skvělá vyhecovaná atmosféra. To vše nás čeká v neděli v Edenu. Žádný správný Klokan nesmí chybět!

Kromě bojovné nálady a silných hlasivek budou fanoušci potřebovat zejména vstupenku. Lístky do sektoru určeného fanouškům Bohemky jsou v prodeji výlučně ve fanshopu v Ďolíčku. Jeden lístek stojí 320 Kč a jejich prodej není nijak omezen. Platba je možná pouze v hotovosti. Distribuce vstupenek v našem fanshopu bude ukončena v 15:00 v pátek, pokud nebude kapacita sektoru vyprodaná dříve. Proto neváhejte a zajistěte si své místo na stadionu co nejdříve, polovina vstupenek má již své majitele. Případné zbylé lístky budou k mání na pokladnách u sektoru hostí v den utkání.

Fanoušci se vydají na utkání společným pochodem. Sraz v Ďolíčku je určen na 16:00, na náměstíčku našeho stadionu bude zajištěno občerstvení. Kolem půl páté vyrážíme společně podpořit naše borce,.kteří se od 18:00 utkají se Slávisty o Vršovice.

Závěrem musíme upozornit fanoušky, že používání pyrotechniky a zahalování obličeje je v rozporu se zákonnými normami ČR a během pochodu může vést k zásahu Policie ČR. Obdobné jednání na stadionu zase poškozuje Bohemku - klub je zodpovědný za řádné chování svých fanoušků před orgány LFA. Žádáme proto všechny Klokany, aby podporovali Bohemku vášnivě, ale v rámci fair-lay. 

KLOKANI BOJUJÍ, KOPANOU MILUJÍ!