Reiter: Chyběly nám náběhy za obranu

Duel s Karvinou komentuje Rudolf Reiter.

Reiter: Chyběly nám náběhy za obranu

Zápas s Karvinou popisuje záložník Rudolf Reiter. Co chybělo pro vytvoření šancí? Pocity při hlavičce Lukáše Budínského? Více v rozhovoru.

Naprosto jsme dominovali, ale stoprocentní šanci si nevypracovali...
Jedním slovem bych to charakterizoval tak, že je to málo. Na tom jsme se hned po zápase shodli všichni, že jsme předvedli málo. Doma jsme za čtyři zápasy dali jeden gól, což je až brutálně nízký počet. Možná jsme územně dominovali, drželi míč, ale nic kloudného si z toho nevytvořili. Netroufám si říct, jestli ta situace po mém centru byla šance. Vodhy (Jan Vodháněl - pozn. red.) to mohl zavřít. Nevím, zda na Šmíďáka (Michal Šmíd) neměla být odpískána penalta. Ještě tam měl Daniel Krch střelu z halfvoleje.

Chyběla nám častější střelba?
Střelba také. Scházely nám náběhy a trhání obrany, což nám trenér říkal o poločase. My si přihrávali kolem dokola, jenže nikdo nebyl ochotný běžet za obranu, roztrhat ji. Hezké je držet míč, hrát ze strany na stranu, žádná kloudná šance se z toho ovšem nevyvinula.

V závěru ještě Budínský mohl vstřelit vítězný gól hostí. Tam nám všem hodně zatrnulo...
Tuším, že trefil možná tyč. Nebo i břevno? Zaplaťpánbůh za ten odraz. Nevím, co bych dělal, kdybychom takový duel prohráli 0:1.

V den zápasu slavíš narozeniny stejně jako minulý týden Martin Dostál. Vypisoval jsi nějakou speciální odměnu?
Nic nebylo předem vypsáno. Kdyby se hrálo proti Spartě, tak bych něco dal do sázky.