Bohemka zahájila spolupráci s Maxi-Tipem

Zaregistrujte se u Maxi-Tipu s dvojnásobným bonusem.

Bohemka zahájila spolupráci s Maxi-Tipem

V týdnu před očekáváným pátečním šlágrem s mistrovskou Plzní se podařilo podepsat smlouvu o dlouhodobé spolupráci se sázkovou kanceláří Maxi-Tip. Od partnerství mohou fanoušci Bohemians očekávat ještě větší vtažení do klubových aktivit, spočívající ve speciálních akcích přímo na zápasech nebo bonusu při založení konta u Maxi-Tipu.

Spolupráce se sázkovou kanceláří Maxi-Tip bude navíc výhodná jak pro Bohemians, tak i pro zelenobílé fanoušky. Pokud se totiž zaregistrujete u Maxi-Tipu s kódem „BOHEMKA“, dočkáte se dvojnásobného bonusu až do výše 2000,- Kč.VÍCE ZDE

A to není všechno, pokud se zaregistrujete v pátek 19. října, tedy v den ligového zápasu Bohemians Praha 1905 – FC Viktoria Plzeň, můžete získat ještě další bonus – jeho výše však bude záležet na umění Antonína Panenky.

Ano! Čtete dobře. V pátek o poločasové přestávce totiž dojde na penaltový souboj mezi legendárním Antonínem Panenkou a předsedou představenstva Maxi-Tipu Karlem Kabrnou. Autor vršovického dloubáku bude kopat sedm pokutových kopů a za každý gól dostanou všichni v pátek zaregistrovaní sázkaři bonus 100,-. Takže Antonín Panenka vám může vykopat až dalších sedm stovek na vaše sázkařské konto.

Registrace u Maxi-Tipu

Na začátek spolupráce si Maxi-Tip a Bohemians připravili bonus, kdy je pro nově registrované uživatele kanceláře ke vkladu do 2000,- Kč připravený bonus až do stejné výše. Důležitým bodem je zadání speciálního kódu partnera „BOHEMKA“ přes Facebook, online bannerovou reklamu nebo přímo na zápase pracovníkům Maxi-Tipu.

K registraci vedou dva kroky, kdy první spočívá ve vyplnění online registračního formuláře z pohodlí domova a posléze navštívení ověřovacího místa totožnosti přímo na stadionu Bohemians. V době zápasu u hostesek sázkové kanceláře Maxi-Tip, mimo utkání v otevírací době fanshopu Bohemians. Zde pracovníci Maxi-Tipu či Bohemians registraci dokončí a uživatel dostává nárok na bonus.

Pamatujte, že čím více fanoušků Bohemians se zaregistruje u Maxi-Tipu, tím více bude sázková kancelář vršovický klub podporovat.