Sergio Ramos zdraví Antonína Panenku

Španělský obránce opět proměnil penaltu ala Panenka.

Sergio Ramos zdraví Antonína Panenku

Slavný španělský obránce Sergio Ramos má v posledních dnech zážitky s bývalými hráči Bohemians. Nejdříve minulou středu 7. listopadu stoper Realu Madrid při utkání Ligy mistrů zlomil nos Milanu Havlovi, našemu odchovanci, který v současné době obléká dres Viktorie Plzeň. Ramos po utkání sehnal číslo na Milana a poslal mu omluvnou SMS.

Kvůli tomuto utkání do České republiky dorazila spousta španělských novinářů. Jeden z nich, Alberto Pinero, využil příležitosti pobytu v naší zemi k rozhovoru s Antonínem Panenkou. V rozhovoru byla i otázka, zda autor "Vršovického dloubáku" ví, že Sergio Ramos občas kope penalty právě tímto způsobem, a jestli si Panenka myslí, že právě Ramos je jeho nejlepším napodobitelem. "Už se mu to povedlo podruhé, že? No tak to by mohl být jedním z nejlepších následovníků, když to dokázal více než jednou. To je dobře, že se mu to daří," nechal se slyšet Panenka.

Celý rozhovor vyšel na serveru Goal.com. (ODKAZ ZDE)

Rozhovor si evidentně přečetl i samotný Sergio Ramos, který zareagoval po svém. Při nedělním utkání La Ligy na hřišti Celty Vigo Ramos opět zahrával penaltu ala Panenka a potřetí v kariéře tímto způsobem skóroval! Po utkání pak na svém oficiálním twitterovém účtu zmínil i Antonína Panenku.