Fanoušci se setkali s vedením Bohemians

V Ďolíčku došlo k setkání DFB a vedení Bohemians.

Fanoušci se setkali s vedením Bohemians

Vedení DFB se rozhodlo “utnout” negativní diskuze, které jako bojový plyn naleptávají mozkové závity a paralyzují zdravý úsudek už i celkem rozumným fanouškům.

Dohodli jsme se s vedním klubu a na středu 14.11. od 19,05h připravili setkání “Pod Pergolou”. S ohledem na počasí bude setkání ve V.I.P. prostorech Ďoličku. Jsou vítáni všichni fanoušci Bohemky, kteří chtějí na vlastní uši slyšet od vedení klubu, jak je to se spekulacemi ohledně odchodů našich klíčových hráčů či partnerstvím s majitelem Trnavy.

Samozřejmě bude prostor na veškeré dotazy směrem k majiteli Dariuszu Jakubowiczovi, sportovnímu řediteli a snad i trenérovi Martinovi Haškovi.

Zvlášť se těšíme na dotazy od pana Hrdiny, ktery může konfrontovat vedení osobně. Rádi uvítáme také experty vika, 11.radu a dykovku. Zvláštní pěči si zaslouží i jb1, tak doufám, že zmínění kverulanti dorazí a představí svou vizi, jak dál s tou naší Bohemkou.

P.S.: Ještě jsem chtěl napsat, že před třemi lety jsem se zvedl ze “smrtelné postele” v Thomayerově nemocnici, paradoxně proto, abych při posledním rozloučení stál u rakve skvělého kamaráda klokana. To bylo opravdové neštěsti a zoufalstvi!

Nezlobte se prosím na mě, ale opravdu nemíním propadat depresím z fám, paranoidních vykřiků na VD a novinářských žvástů. Mám už trošku jinak srovnaný život a záležitosti kolem Bohemky dnes opravdu nevidím tak dramaticky, jako v době bojů za záchranu Ďoličku před demolicí nebo nuceněho exilu v Edenu nebo v době konkurzu a soudních sporů s “říší zla”...

Luděk Provazník, předseda DFB