U21: Derby s Duklou nakonec nerozhodně

Obě branky Bohemky vstřelil Vetešník z pokutových kopů.

U21: Derby s Duklou nakonec nerozhodně

V dalším utkání české skupiny Juniorské ligy čekalo mladé hráče Bohemky derby s Duklou. Bohemka se před utkáním nacházela na 5. místě se ziskem 21 bodů. Minulé utkání Klokani zvládli, když doma přehráli Budějovice. Dukla byla v tabulce o dvě příčky níž, tedy na 7. místě. Z hráčů A týmu tentokrát do utkání zasáhl pouze záložník Vodháněl, jinak byla základní jedenáctka složena pouze z hráčů juniorky..

Klokani vstoupili do utkání výborně a hned ve 3. minutě se po průniku Vodháněla a následném podražení od obránce domácích kopala penalta. Míč si na puntík připravil Vetešník a utaženou přízemní ranou nedal golmanovi šanci, ačkoliv vystihl směr jeho střely. Po obdržené brance se Dukla vypracovala k větší aktivitě a po zbytek poločasu byla nebezpečnější. Dvě slibné šance domácích však dokázal gólman Kouba zlikvidovat.

I na začátku druhého poločasu byla stále trochu častěji na míči Dukla a ve 49. vyrovnala skóre, když po chybě v obraně Bohemky utekl po pravé straně Kolman a prostřelil Koubu.
Obraz hry se nezměnil, Klokani byli dále ve špatném pohybu a v 68. minutě Dukla otočila skóre. Do pokutového území si naběhl Trávníček a z první se trefil přesně pod břevno. Trenér Hruška reagoval střídáním a změnou rozestavení, když na hrot útoku poslal Melíšek a stáhnul hru na tři obránce v honbě za vyrovnáním. Otěže utkání poté převzali zelenobílí. Nejdříve obrovskou šanci spálil Osmančík, který před odkrytou brankou ještě zasekával a dal tak gólmanovi šanci, aby se přesunul a jeho střelu vyrazil. V 78. minutě se však Klokani dočkali! Na hřišti bylo k vidění malé dejavu, když se podobně, jako na začátku utkání, po průniku Vodháněla pískala penalta pro Bohemians. K exekuci se postavil úspěšný Vetešeník, zamířil do stejného místa a gólman byl opět bezmocný. V závěru mohli ještě Klokani ztrhnout utkání na svou stranu, ale Vodháněl mířil nepřesně.

Juniorka tak sice ztratila vedení z úvodu zápasu, ale po zlepšení hry v průběhu druhého poločasu veze z Dukly alespoň bod za remízu 2:2.