Remíza s oslabenou Příbramí

Klokani v nastaveném čase vyrovnali a odcházejí s bodem.

Remíza s oslabenou Příbramí

Proti Příbrami se poprvé od druhého kola postavil do branky Fryšták. Na pravém kraji záložní řady nastoupil Filip Hašek. V útoku operoval Nečas s Júsufem. Klokani byli od úvodních vteřin silnější na míči, ale jejich převaha nevedla ke gólové příležitosti. Po deseti minutách střílel z dvaceti pěti metrů Júsuf, ovšem branku přestřelil. Na branku se hnal Nečas a překonal vybíhajícího Kočího. Radosti ovšem zabránil zdvižený praporek asistenta na pomezí, který signalizoval ofsajd útočníka Klokanů. Podle dostupných záběrů se ale o ofsajd nejednalo. Poté měl šanci Bartek. Dostálův centr k němu propadl až na zadní tyč, ovšem Bartkovu střelu lapil Kočí.

Po dvaceti minutách se Zelenobílí radovali. Střelu Júsufa tečoval Nečas, čímž změnil dráhu letu míče, který zapadl do sítě!

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram
Příbramští se pokusili o odpověď. Fryšták si se štiplavou ránou bez problémů poradil. Nepříjemný projektil vyslal na branku Bohemians i Květ, ačkoliv Fryšták vyrazil míč před sebe, tak Šmíd přispěchal s včasným odkopem před dobíhajícím protihráčem. Zbytek první půle nenabídl příliš vzruchu před oběma brankáři. Do kabin tak odešla Bohemka s jednobrankovým vedením.


Po pauze se mohl kotel Klokanů těšit na útočné akce svých miláčků. Uběhlo pět minut po zahájení druhé půle, když Martin Hašek táhl míč po levé straně. Pěknou přihrávkou ho předložil Nečasovi, jenže útočník Klokanů v tísni střílel vedle branky Kočího. Po pěti minutách svedl Bartek tvrdý souboj se Soldátem, který ho prošlápl. Hlavní rozhodčí Pechanec jeho zákrok ocenil druhou žlutou kartu, poněvadž byla v utkání druhá, tak se musel záložník Příbrami poroučet do sprch a jeho tým dohrával v deseti.

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram
I tak ale dokázali hosté vyrovnat. Centr od rohového praporku si na přední tyči našel střídající Keita a hlavičkou na zadní tyč rozvlnil síť. Deset minut před koncem hosté udeřili podruhé. Voltr nadvakrát procpal míč do sítě a vedením svého týmu šokoval celý Ďolíček. 

Bohemka se hnala do útočení, ale přes zatažené hosty se těžko dostávala. Na druhé straně mohl naopak přidat třetí branku Fantiš, ovšem střílel mimo branku. Do šance se za Klokany prodral Mašek, ovšem jeho rána letěla o kousek vedle pravé tyče hostující branky.

V nastavení se v šestnáctce Příbrami po centru Závišky prosadil Krch a zařídil alespoň bod. Bohemka tak doma v Ďolíčku remizovala s Příbramí.