Vánoce s Klokanem v sobotu 15. prosince

Před utkáním s Libercem se konají Vánoce s Klokanem.

Vánoce s Klokanem v sobotu 15. prosince

Tradiční oblíbená akce Vánoce s Klokanem se letos uskuteční v sobotu 15. prosince od 12:00. Na akci tedy bude navazovat utkání 19. kola FORTUNA:LIGY proti FC Slovan Liberec od 15:00.

Vánoce s Klokanem nabídnou bohatý program pro děti i dospělé. Už ve 12:15 se na hlavním pódiu odehraje klaunské vánoční představení. Poté se od 13:15 budou zdobit stromečky. Ve 13:30 přivítáme naše hráče A mužstva, kteří právě dorazí na stadion. Vzápětí navazuje křest klubového kalendáře pro rok 2019. Role křtitelů se ujme několik legendárních hráčů Bohemians, s nimiž moderátor Petr Koukal povede jistě zajímavé rozhovory.

Před druhou hodinou přijde na řadu vyhlášení soutěže o nejhezčí výkres. A celý program uzavře adventní koncert.

To ale samozřejmě není všechno, živo bude nejen na pódiu, ale i všude okolo. Uskuteční se autogramiády současných i bývalých hráčů. Pro nejmenší bude připraveno malování na obličej, nebude chybět FIFA 18 na Playstation 4 či stolní fotbálek. Pro zájemce bude připraven profesionální rytec skla, který zdarma nazdobí zakoupené sklo z fanshopu. K dostání budou trdelníky a další dobré věci.

Celkem třicet fanoušků dostane šanci prohlédnout si detailně útroby stadionu včetně připravené šatny A mužstva na ligový zápas! První desetičlennou skupinu (start ve 12:10) vytvoří aktivní zájemci, kteří se jakoprvní přihlásí po výzvě moderátora při Vánocích s Klokanem. Druhou desetičlennou skupinu (start prohlídky ve 12:25) vytvoří permanentkáři, kteří jako první potvrdí svůj zájem o tuto prohlídku na email (petr.tomasek@bohemians1905.cz). Třetí skupinu vytvoří deset fanoušků (start prohlídky ve 12:40), kteří mají sázkařské konto u MAXITIPu a potvrdí svůj zájem na zmíněný email. U MAXITIPu se můžete zaregistrovat na tomto ODKAZU.

Vstup na tradiční předvánoční akci bude zdarma pro prvních 700 žen a dětí do 150 cm, pro které bude na vyznačené pokladně u vchodu č.1 připraveno 350 vstupenek do sektoru A1 a 350 vstupenek do sektoru B. Pro ostatní je vstup pouze s platnou vstupenkou na utkání se Slovanem Liberec nebo permanentní vstupenkou na sezónu 2018/19. Pokladny u vstupu č.1 budou otevřeny v den utkání od 12 hod a přeprodej vstupenek probíhá ve fanshopu.

Ženy a děti do 150 cm, které chtějí navštívit pouze Vánoce s Klokanem si vstupenku vyzvedávat nemusí a projdou vstupem přes vyznačenou pokladnu.

Přijďte si užít předvánoční čas do Ďolíčku, setkat se s hráči, vychutnat si pohodovou atmosféru a popovídat si se známými. Již nyní se na všechny těšíme v sobotu 15. prosince.

Akce se pořádá za podpory městské části Praha 10.