Bartek: Dosedla na nás smůla

David Bartek komentuje sobotní utkání.

Bartek: Dosedla na nás smůla

Zápas s Baníkem Ostrava komentuje David Bartek. Projev týmu, předfinání fáze nebo bránění důrazných útočníků Baníku? Více v rozhovoru.

Byli jsme v utkání aktivní, ale nakonec si neodvážíme ani bod...
Bohužel na nás dnes dosedla smůla. Podle mě jsme v poli odehráli výborný zápas po kombinační stránce. Nepodařilo se nám předvedenou hru potvrdit gólem. Když nedáme branky, tak zákonitě nemůžeme vyhrát. Defacto z první střely jsme inkasovali branku. V tomhle období máme smůlu.

Ostrava nastoupila s duem silových útočníků. Jaké byly souboje s nimi?
Je pravda, že jsou velice důrazní, vysocí a robustní. Myslím si, že jsme si s nimi poradili výborně. Odehráli jsme velmi dobré utkání, ale nepotvrdili jsme to výsledkově. Fotbal se hraje na góly a body, což je jediné, co nám chybělo. Co se týče hry v poli, tak tam máme za sebou dobré utkání.

Podepsala se na nás naše současná situace v předfinální fázi?
Nevím, zda se to na někom podepisuje. Těžko říct, neboť nejsem v hlavách kluků. Když netrefíme bránu, tak nemůžeme dát gól. Nad tím bychom se měli zamyslet a zlepšit to.

FC Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 2:0 (0:0)
FC Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 2:0 (0:0)
Trenér říkal, že venku by se nám mohlo hrát lépe, neboť nejsme pod tlakem domácích zápasů. Jak jsi na tom ty?
V tomto nemám žádný problém. Neřeším domácí či venkovní prostředí. Sice jsme předvedli dobrý výkon, ale bohužel si odvážíme prohru 0:2.