Do přípravy Bohemky nastoupí Lukáš Hůlka

Do Mladé Boleslavi naopak míří Dominik Mašek.

Do přípravy Bohemky nastoupí Lukáš Hůlka

Po půl roce se do Ďolíčku z Mladé Boleslavi vrací Lukáš Hůlka. Fotbalový univerzál, který zvládne hrát na stoperu i štítového záložníka, v pondělí 7. ledna zahájí přípravu s Bohemians. Opačným směrem míří Dominik Mašek, jenž se začíná připravovat se středočeským celkem. Oba kluby pracují na dotažení případného transferu.

Lukáš Hůlka za Bohemians odehrál celý ročník 2017/18, když si během 26 zápasů připsal po jedné brance a asistenci. Hlavně ale patřil k pilířům naší defenzivy. O jeho setrvání tak enormně stál trenér Martin Hašek, jenže přes veškerou snahu se Lukáš v létě vrátil do mateřské Mladé Boleslavi. Za ní v aktuální sezoně zasáhl do všech 19 zápasů, během nichž nasbíral gól a dvě asistence. Často nastupoval s kapitánskou páskou.

Dominik Mašek strávil v Bohemce dva a půl roku, během nichž zasáhl do 68 ligových zápasů a stihl 10 gólů a 5 asistencí. Ofenzivní hráč prožil vydařenou minulou sezonu, kdy zvládl 6 gólů a 5 asistencí. V aktuálním ročníku se však i vinou zranění do takové formy nedostal a 13 startů přetavil v jediný gól.