V sobotu proti Viktorii Žižkov

Klokany čeká první přípravný zápas v novém roce.

V sobotu proti Viktorii Žižkov

První tréninkový blok zakončí svěřenci trenéra Martina Haška úvodním přípravným duelem, v němž bude soupeřem Viktoria Žižkov. S druholigovým sokem se Klokani potkávají v přípravných obdobích často. Pod žižkovskou televizní věží odehráli Bohemians i generálku na letošní ligový ročník, kdy se oba celky rozešly bez branek. V předešlé sezoně se Klokani představili na stejném stadionu během reprezentační pauzy, kde po dvou brankách Nečase zvítězili. V barvách Klokanů se v sobotu můžete těšit na některé nové posily Bohemians, když by měli nastoupit Lukáš Hůlka a Lukáš Pokorný. Vladislav Ljovin zatím není pro zápasové vytížení k dispozici.

Viktoria Žižkov má již za sebou jedno přípravné utkání, ve kterém prohrála v Mladé Boleslavi (0:3 - pozn. red.). Čerstvou posilou je exKlokan Bernardo Frizoni. Na testech jsou také dva talentovaní Argentinci. Záložník Paulo Ippolito a obránce Maximiliano Ezequiel Cabaňa budou i proti Klokanům bojovat o angažmá ve Viktorii. V dresu Viktorie se představí i tradiční žižkovské tváře jako Bazal, Dočekal, Urbanec, Žežulka a Opluštil.

Klokani zahájili zimní přípravu 2019
Klokani zahájili zimní přípravu 2019
Přípravný duel Klokanů se Žižkovem se hraje v sobotu od 10:30 na umělém povrchu FC Tempo Praha. Vstupné na zápas je zdarma. Parkovat lze v přilehlých ulicích mimo sportovní areál. Na našich sociálních sítích budeme informovat o nejdůležitějších momentech zápasu. Sledujte náš profil na Facebooku, Twitteru i Instagramu. Celé utkání shrneme v reportáži po jeho skončení. Přijďte povzbudit Klokany a u vašich příspěvků nás označte nebo připište hashtag #BOHZIZ.