Hůlka: Jsem rád, že jsem hráčem Bohemky

Přečtěte si rozhovor s Lukášem Hůlkou.

Hůlka: Jsem rád, že jsem hráčem Bohemky

Lukáš Hůlka v Ďolíčku strávil celou sezonu 2017/18 a zanechal zde výborný dojem. Trenér Hašek tak hodně stál o jeho setrvání, ale Lukáše si stáhla mateřská Mladá Boleslav. V dresu Středočechů na podzim odehrál všech 19 ligových zápasů a často v nich nastupoval dokonce s kapitánskou páskou. I o tom se dočtete v krátkém rozhovoru s naší posilou.

S Bohemkou si trénoval od začátku zimní přípravy, ale přestup se podařilo dotáhnout až v tomto týdnu. Jak moc jsi šťastný, že to klaplo?

Hlavně mám klid, protože jsem sice věděl, že všechny strany jsou tomu nakloněny, ale pořád se mohlo cokoli stát. Nakonec to dobře dopadlo a já jsem moc rád, že po tom roce, co jsem tu strávil na hostování, se ze mě teď stává hráč Bohemky.

Je trochu paradoxní, že se Mladá Boleslav vlastně vzdala svého kapitána...Nemyslíš?

Navenek se to zdá jako taková zvláštní situace. Ale těžko se k tomu můžu nějak více vyjadřovat, protože neznám všechny okolnosti. Já jsem hlavně rád, že můžu hrát tam, kde mě opravdu chtějí.

Ještě s tebou Klokani vybojovali 7. místo v lize, ale po tvém odchodu se naše výsledky zhoršily. Je to tebou?

Asi každý ví, že to nebude jen mojí osobou. V minulé sezoně se to všechno povedlo od začátku, kdy jsme remizovali na Spartě. Já si myslím, že teď ještě nejsme v nějaké svízelné situaci. Hráči jsou tu kvalitní, ambiciózní, hladoví po úspěchu. Doufám, že v prvním zápase opět na Spartě, odstartujeme podobnou cestu. A brzy budeme mít potřebný klid.

Celý rozhovor s Lukášem Hůlkou můžete zhlédnout na Youtube:

Bohemka TV