Prohra s Karabachem

Po přestávce se ázerbajdžánský celek dvakrát trefil a zvítězil.

Prohra s Karabachem

Proti Karabachu vyběhli Klokani od první minuty i s novicem Levinem. Pod hrotovým útočníkem Nečasem pak nastoupil Filip Hašek. Téměř od začátku zápasu FK Karabach prokazoval svoji velikou kvalitu a většinu času tvořil hru. Klokani tak spíše vyčkávali, pečlivě bránili a čekali na chybu soupeře. Té se pod tlakem dvou napadajících hráčů dopustil jeden z ázerbajdžánských obránců v 15. minutě, získaný míč rychle putoval do pokutového území na volného Vladislava Levina, který s ledovým klidem levačkou uklidil míč do sítě.

FK Karabach - Bohemians Praha 1905
FK Karabach - Bohemians Praha 1905
Deset minut před poločasem nejdříve Fryšták zlikvidoval velkou šanci soupeře, ale Karabach zůstal u míče a jen o pár chvil později přišel centr z levé strany, který na přední tyči hlavou zužitkoval Ozdobič - 1:1.

O poločase Levina nahradil Matěj Koubek, který se však do žádné výrazné šance nedostal, protože i ve druhé půli platilo, že hru tvoří Karabach. Bohemians se přesto celkem v poklidu bránili, ale v 62. minutě přišly dva slepené rohy soupeře po sobě. Při tom druhém se prosadil Donald Gerrye a poslal Karabach do vedení. Vzápětí trenér Hašek sáhl ke čtyřem změnám v sestavě.

FK Karabach - Bohemians Praha 1905
FK Karabach - Bohemians Praha 1905
Bohemka se snažila s výsledkem něco udělat, ale při slibných brejcích vždy chyběl pověstný krůček, lepší přihrávka či zakončení. Například po šikovné výzvě Koubka pelášil na bránu po pravé straně Záviška, ale k zakončení se nakonec nedostal. Přímý kop z nějakých 25 metrů nevyužil Vaníček. Tečku za zápasem tak udělal v nastaveném čase Slavčev, který opět skóroval hlavou po rohu. Klokani tak podlehli účastníkovi základní skupiny Evropské ligy 1:3. Karabach posledních dvacet minut dohrával s úplně čerstvou jedenáctkou.