Vítězství zařídil Koubek

Vyrovnaný duel rozhodli Klokani již v úvodu. 

Vítězství zařídil Koubek

Proti Sionu hájil prostor mezi tyčemi od začátku Valeš. Pravý kraj obrany zaujal Bartek. Střed záložní řady utvořil Filip Hašek se Švecem. Pod hrotovým útočníkem Koubkem se představil Vaníček.

Uběhlo pár minut a Klokani se radovali. Reiter získal míč a jemným centrem oslovil Koubka, jež ukázal zabijácký instinkt a tvrdou hlavičkou pod břevno rozvlnil síť za Fickentscherem.

FC Sion - Bohemians Praha 1905
FC Sion - Bohemians Praha 1905
Další šanci měl Filip Hašek, který se postavil k přímému kopu z úctyhodné vzdálenosti. Jeho kroucená střela letěla pěkně, ale nakonec mezi tři tyče nezamířila. Hra byla dlouhou dobu vyrovnaná bez většího ohrožení obou brankářů. Až pár minut před poločasem se do míče za hranicí šestnáctky opřel levačkou Bartek, ovšem Fickentscher si poradil a štiplavou střelu lapil. Bohemka tak vedla po první půli nejtěsnějším rozdílem.

Krátce po začátku druhé půle mohl zvýšit Vaníček. Převzal si na levou nohu přihrávku z pravé strany, ovšem gólman Sionu ho bravurním zákrokem vychytal. Po hodině hry obě mužstva prostřídala své hráče. A přišla další možnost Bohemians. Střídající Nečas se na přední tyči prodral do zakončení, jenže střílel vedle branky.

FC Sion - Bohemians Praha 1905
FC Sion - Bohemians Praha 1905
Poté se protáhl i Valeš, když vytáhl konečky prstů razantní střelu na rohový kop. O chvíli později byl Fortune sám před Valešem a mohl vyrovnat, ale Valeš se ukázal ve skvělém světle a zachránil vedení Bohemians. Sion přebral iniciativu a hnal se za gólem. Klokani bránili pečlivě a ve druhém utkání na soustředění zvítězili.