Zápisky z Turecka #3

Přečtěte si zajímavosti z průběhu soustředění v Turecku.

Zápisky z Turecka #3

Soustředění v Turecku je v plném proudu. Už jsme tady začali druhý týden, ale nasazení našich borců nepolevuje. Náladu všem Klokanům zpříjemnilo úterní vítězství nad Sionem, jež zařídil benjamínek Matěj Koubek. Ten byl do utkání vyslán i s kapitánskou páskou, což ho bude stát něco do týmové kasy. Půjčit však prý nepotřebuje, neboť má našetřeno. Doufejme, že jeho nastřádáné finance brzy ztenčí platba za první ligový gól...

Ve středu po utkání čekal na hráče jen dopolední pozápasový trénink. Tým se rozdělil na dvě party - hráči s větší zápasovou vytížeností měli lehčí trénink, a ti, kteří toho v úterý moc nenahráli, se zapotili o něco více. Došlo i na fotbalový miniturnaj, který ovládli veteráni - v týmu Josefa Jindřiška alternovali trenér Hašek a náš turecký průvodce Gökmen Kore. Nebojte, náš trenér (narozdíl od našeho vršovického rivala) přežil zapojení do tréninkové jednotky ve zdraví. 

Odpoledne měli hráči volno, čehož většinou využili k rychlé prohlídce "města" (lépe řečeno jedné hlavní ulice). Po večeři byl na řadě pozápasový videorozbor, z něhož vám v nejbližších dnech nabídneme videoreportáž. Zatím se můžete kouknout na video o tom, jak Klokani na soustředění tráví volný čas.

Bohemka TV