Sobotní generálka proti Dukle

Klokani odehrají poslední test před jarní částí FORTUNA:LIGY.

Sobotní generálka proti Dukle

Přípravné období vrcholí, liga se blíží, fanoušci již vyhlíží derby na Spartě. Ale Klokany ještě čeká generálka na nadcházející ligové boje. Již potřetí v této sezoně se Bohemka v derby poměří s pražskou Duklou. Po výhře z úvodu ligového ročníku a remíze v závěru podzimu se třetí vzájemný duel odehraje na Julisce. Svěřenci trenéra Romana Skuhravého v rámci zimní přípravy porazili Benešov (5:0), Živanice (4:2), Chrudim (4:1), Příbram (4:0) a prohráli s Drážďany (2:3).

Během zimní přestávky posílil Duklu útočník Vojtěch Hadaščok. Z hostování se vrátil Lukáš Holík. Z třetiligového španělského klubu přestoupil Pablo González Juárez. Do týmu přišel i Kozma z Varnsdorfu.

FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:1)
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:1)
Dukla svůj kádr i redukovala. Do Nitry přestoupil Frederik Bilovský. Do Teplic odešel hostovat David Bezdička. Druholigové Jihlavě byl zapůjčen obránce Martin Chlumecký. Zahraniční angažmá okusí Ivan Schranz, který posílil AEL Limassol.

Zápas začíná na Julisce v sobotu ve 14:00. O jeho průběhu budeme informovat na sociálních sítích. Po jeho skončení ho shrneme v reportáži. Sdílejte s námi vaše zážitky z duelu a u svých příspěvků nás označte nebo připište hashtag #DUKBOH. Vstupenka na zápas stojí 100 Kč.