S novými sponzory a posilami do ligy

Dnes proběhla v zázemí stadionu tisková konference před jarní částí soutěže. 

S novými sponzory a posilami do ligy

Jako první se na tiskové konferenci ujal slova obchodní ředitel Pavel Brož: "Jsem moc rád, že jsme získali dva nové hlavní partnery klubu. Jejich loga budou zobrazena i na hráčských trenýrkách. Na zadní části je umístěno logo ŽOS Trnava. Vepředu poté logo Krušovic. Věřím, že spolupráce bude prospěšná pro obě strany a všichni budou spokojení. Dále hledáme i partnera pro název stadionu. Doufám, že nám tyto kroky postupně pomohou k ekonomickému zajištění, potažmo i lepším sportovním výkonům. Pracujeme i na sektoru na stání, tato místa budou hlavně uprostřed sektoru domácích vlajkonošů. Část míst na stání připadne i pro sektor fanoušků hostí. Přesná kapacita se ještě počítá. Rekonstrukcí prochází i sociální zařízení pod hlavní tribunou. Snažíme se zlepšovat servis. Příští týden se budou na stadionu montovat i nové stánky."

Tisková konference před startem jarní části
Tisková konference před startem jarní části
Dále sportovní ředitel Miroslav Držmíšek zhodnotil počínání Bohemians na přestupovém trhu: "Sparta uplatnila předkupní právo na Martina Haška mladšího. Dominik Mašek projevil zájem změnit dres. Mezi svátky přišla ze Slavie nabídka na Júsufa. Nakonec se vše vyřešilo tak, aby byly spokojené všechny tři strany. Z hlediska příchodů se nám povedlo změnit hostování v přestup u Vondry a Vodháněla. Získali jsme do záložní řady Levina. Do obrany přišli Hůlka s Pokorným. během soustředění v Turecku za námi přicestoval útočník Puškáč. Zatím poslední posilou je Kamil Vacek, kterého jsme získali na hostování. Na své vánoční cestě v Bahrajnu si trenér Martin Hašek vybral jednoho hráče z Bahrajnu, s nímž přes měsíc jednáme a snad se nám podaří vše dotáhnout do zdárného konce."

Po herní stránce se k přípravě vyjádřil hlavní trenér Martin Hašek: "Příprava proběhla podle plánu. Odehráli jsme na soustředění tři zápasy a odtrénovali vše, co jsme chtěli. Největší problém přišel až po návratu z Turecka, kdy nás před generálkou postihla chřipková epidemie. Na papíře máme širší kádr než na podzim, což je dobrá zpráva. Teď už jen potřebujeme, aby všichni byli zdraví. Na Dukle jsme měli osm zdravých hráčů. Teď už jsme se dostali do stavu, kdy jsme schopni postavit základní jedenáctku z hráčů prvního mužstva."

Tisková konference před startem jarní části
Tisková konference před startem jarní části
Hráčskou kabinu na tiskové konferenci zastoupila nejnovější akvizice, záložník Kamil Vacek: "V Bohemce se cítím velmi dobře a jsem nadšený z tréninků. Kluci na tréninku pracují a věřím, že se to ukáže na hřišti. Těším se až se ukážu fanouškům v Ďolíčku. Poprvé navíc přijedu na Letnou v dresu soupeře. Připravuji se ale stále stejně, ať už je to ligové utkání na Spartě, nebo přípravné utkání v Uhříněvsi."