V sobotu bude v Ďolíčku masopust

Při zápase s Olomoucí bude masopust.

V sobotu bude v Ďolíčku masopust

V sobotu 16. února se Klokani poprvé v roce 2019 představí v Ďolíčku, když od 15 hodin vyzvou olomouckou Sigmu. Brány stadionu se však otevřou už ve 14:00 a fanoušci si můžou užít masopust! Pro malé i velké budou přichystány speciální dobroty: jitrnice, jelítka, tlačenka, škvarky, sádlo či guláš. Točit se k tomu budou samozřejmě Krušovice, které jsou novým hlavním partnerem Bohemians.

K masopustu neodmyslitelně patří masky, a proto prvních 100 dětí do 15 let, které přijdou v masce, bude mít vstup na utkání zdarma. Pro tyto děti bude vyhrazena pokladna č. 3. Samozřejmě se bude soutěžit o nejlepší masku! Náš maskot Klokan vybere tři držitele nejhezčích masek, kteří budou vyhlášeni přímo na hřišti o poločase.

K dobré zábavě přispěje hudební doprovod zkušeného harmonikáře z restaurace U Fleků, pro děti bude přichystáno malování na obličej. Ve 14:30 se uskuteční autogramiáda s hráči A mužstva, jejichž jména upřesníme ke konci týdne.

Hlavním bodem sobotního programu pak samozřejmě bude utkání 21. kola FORTUNA:LIGY Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc. Před utkáním si můžete koupit magazín Klokan, v němž mimo jiné najdete rozhovor s Kamilem Vackem. Komfort při sledování zápasu vám zpříjemní podsedáky, které budou rozdávat hostesky Fortuny.

Vstupenky na utkání můžete koupit online zde (ODKAZ).
Novinkou je, že v sobotu lze na 3 místech platit kartou! Jde o stánek (kontejner) na náměstíčku, stánek mezi sektory A3 a A4, kartami půjde platit také na stánku v kotli!

Hlavním partnerem utkání je TOP Hotel.