Blíží se již 3. Hovory nad Ďolíčkem

Hovory nad Ďolíčkem přivítají kapitána i punkového krále.

Blíží se již 3. Hovory nad Ďolíčkem

Před každým domácí zápasem Bohemky zní z amplionů píseň o Hmyzákovi z Vršovic: "Hmyzáku pojď na fotbal!" Na tribuně si ji občas osobně prozpěvuje její autor, textař a zpěvák legendární punkové skupiny Visací zámek, celoživotní vyznavač zelenobílých barev Honza "Hony" Haubert. Právě devětapadesátiletý Haubert bude hostem představení Hovory nad Ďolíčkem, které se uskuteční 20. února ve Vršovickém divadle MANA.

Dále přijali pozvání na jeviště dva kamarádi, srdcaři, spolehliví obránci: kapitán Daniel Krch a Michal Šmíd.

Jan Haubert se jistě rozpovídá o jedné své úchylce: "Překvapivě často se mi zdá o fotbale - ovšem paradoxně jako fanoušek Bohemians Praha 1905 v něm hraju za Slavii. Budím se tím, že třeba kopnu do zdi..."

Co budí ze snů Dana Krcha s Michalem Šmídem?

Jak dobře ovládají píseň Traktor - o Zetoru, který jede do hor orat brambor?


A vážněji: Budeme hrát v půlce léta Evropskou, anebo druhou ligu?


Co o tom všem soudí nejvtipnější vršovický farář David Frýdl, který v kostele nad Divadlem MANA občas nosívá dres Josefa Jindřiška?


A kdo si z představení odnese domů originální dres Michala Šmída?


Moderátor Tomáš Poláček srdečně zve: "Po minulém díle prohlásil David Bartek, že to pro něj byl srdečný zážitek, a Ivanu Trojanovi se z vyprodaného divadla nechtělo domů. Tenhle díl by měl být přinejmenším stejně dobrý, protože Honza Haubert je moudrý, vtipný muž a Dan s Michalem jsou vtipní, moudří kluci..."


Představení začíná 20. února o půl osmé večer, vstupenky za 150 korun (část výtěžku vždy dostává Bohemka) jsou k dispozici zde: http://www.vrsovickedivadlo.cz/production/hovory-nad-dolickem-fotbalova-talk-show-tomase-polacka/