Do Zlína bojovat o potřebné body

V sobotu skončí jedna neúspěšná série. 

Do Zlína bojovat o potřebné body

Již třetí zápas jarní části FORTUNA:LIGY je i před Klokany. Vstříc zlínské Letné vyrazí svěřenci trenéra Martina Haška, aby konečně protrhli čekání na gól a ligové vítězství. Zlín v zimní přestávce převzal trenér Roman Pivarník, který před třemi lety vedl Bohemians. Ševci si pod vedením slovenského kouče připsali nejprve domácí porážku se Slováckem (0:1) a v Příbrami (2:3). V sobotu se tak oba týmy budou chtít odrazit a ukončit své neúspěšné série. Zlínu navíc bude chybět kvůli distancu za čtyři žluté karty Pablo Podio.

FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)
FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)
S novým trenérem se měnil i hráčský kádr. Z hostování v Mladé Boleslavi se vrátil Adnan Džafič. Jako volný hráč podepsal smlouvu Marek Hlinka a stal se hráčem Ševců. Směrem ze slovenské Trnavy přestoupil do Zlína gruzínský reprezentant Vachtang Čanturišvili. Brankářský tým doplnil Matej Rakovan, kterého si fanoušci mohou pamatovat z jeho dřívějšího působení v Jihlavě.

Zlín opustila podzimní útočná opora Jean-David Beauguel, který přestoupil do Plzně. Do pražské Dukly se po hostování vrátil Libor Holík.


Klokani pojedou bojovat do Zlína o potřebné vítězství, což potvrdil i záložník Jan Záviška:"Je před námi těžké utkání. Nehraje se tam lehce. Teď dvakrát po sobě prohráli, takže také nebudou v úplně dobrém rozpoložení. Musíme se o to porvat. Odešel jim útočník Beauguel. Nejsou na tom tak dobře, jako tomu bylo na začátku sezony. Tři body už potřebujeme jako sůl!"

FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)
FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)
Zápas Klokanů ve Zlíně začíná v sobotu v 15:00. Vysílat ho bude živě stanice O2 TV Fotbal. Hlavním sudím bude Miroslav Zelinka. K dispozici bude mít asistenty Pavla Vlasjuka a Martina Lešku. Čtvrtým rozhodčím bude Jan Machálek. Nejdůležitější informace z utkání vám zprostředkujeme na Facebooku, Twitteru a Instagramu. Zápas shrneme po jeho skončení v reportáži. Pokud se nás chystáš podpořit přímo na stadionu, tak ke svému příspěvku připiš hashtag #ZLNBOH nebo nás přímo označ. Sektor fanoušků Bohemians se nachází na tribuně Sever (sektor F).