Vyzkoušejte si Fortuna fotbalovou střelnici

Před nedělním derby se pobavte s Fortuna střelnicí!

Vyzkoušejte si Fortuna fotbalovou střelnici

Už tuto neděli od 15:00 nás čeká atraktivní duel proti SK Slavia Praha. Poslední hodiny a minuty čekání před výkopem si můžete zpříjemnit zábavnou aktivitou - Fortuna fotbalovou střelnicí. Ta pro vás vyroste v prostorech bývalé tržnice hned naproti stadionu. Nafouklou žlutou stavbičku nebudete mít šanci přehlédnout. Střelnice spočívá v tom, že uděláte ideálně pěti až šestičlenný tým (ale může vás být méně i více) a společnými silami chcete za jednu minutu nastřílet co nejvíce gólů. Brání vám v tom však brankář Honza Weber a navíc můžete střílet pouze z voleje po odrazu míče od trampolíny. Zní to zábavně, že? Tak si to přijďte v neděli od 13:00 vyzkoušet!

POZOR! Doporučejeme navštívit střelnici ještě před vstupem na ligové utkání, protože po vstupu do areálu stadionu už se na střelnici nedostanete.

Na místě přihlásíte tým o 2-10 členech a můžete začít soutěžit. Za časový limit jedné minuty se pokusíte vstřelit co nejvíce gólů. Není to ale tak jednoduché, budete si muset nahazovat míč o trampolínu a trefovat ho z voleje. Kromě trefení branky je ještě potřeba překonat brankáře Honzu Webera.

Budete se moci porovnat i s hráči Bohemky. Těžkou výzvou totiž prošli Filip Hašek, Antonín Vaníček, Lukáš Hůlka, Martin Dostál, Jan Záviška a Matěj Koubek, na pomoc si ještě vzali klubového maskota klokana, který si vzal na starost nadhazování. Video s jejich výkonem najdete ZDE.

Naši hráči si nevedli vůbec špatně. V první polovině času se trefili třikrát, dvacet sekund před koncem byli na čtyřech zásazích, poté přišly tři parádní voleje v řadě. Nakonec tedy nastříleli slušných sedm gólů.

Před vámi tak stojí meta sedmi dosažených gólů. Přijďte si fotbalovou střelnici před nedělním zápasem vyzkoušet a můžete zkusit profesionály překonat. Nebo zaútočíte třeba i na absolutní rekord dvanácti gólů v jedné minutě?

Ve hře není pouze zajímavá výzva se spoustou zábavy, ale také poukaz 10 000 korun do našeho fanshopu pro tým, který v ten den zaznamená nejvíc branek! Všichni zúčastnění navíc obdrží od Fortuny volné sázenky. Tak dorazte a zpříjemněte si předzápasový program před očekávaným derby se Slavií.

Hlavním partnerem utkání se Slavií je Pivovar a restaurace U Fleků.