Znovu před branami semifinále

Klokani budou usilovat o historický postup v poháru.

Znovu před branami semifinále

Pár dní po dramatickém duelu v Plzni (2:3) se Klokani přeorientují na tuzemský pohár MOL Cup. V Ďolíčku se už podruhé v novém roce představí olomoucká Sigma. Ligové utkání skončilo pro Klokany těsnou porážkou (0:1). Olomouc se od zmíněného vzájemného utkání razantně posunula v tabulce, kdy získala dvanáct bodů a posunula se do prostřední skupiny tabulky (10. místo).

Sigma se po po účasti v Evropské lize hlásila o slovo v MOL Cupu až ve třetím kole. Na Andrově stadionu přivítala druholigový Třinec. Proti druholigovému celku si spravila tehdejší pochmurnou náladu z ligové soutěže, když vyhrála vysokým rozdílem (7:0).

V listopadu pak do Olomouce přicestoval k osmifinále prvoligový Zlín. Vyrovnaný duel rozsekli v závěru olomoučtí Falta s Plškem. Za zlínský Fastav korigoval porážku jediným gólem Jakubov.

Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc 0:1 (0:1)
Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc 0:1 (0:1)
Jasným cílem Klokanů je historický postup do semifinále poháru, což potvrdil i Jiří Bederka: "V poháru máme jasný cíl. Za každou cenu chceme postoupit. Bude to těžký zápas. Jim se teď v lize daří, odpíchli se ode dna. Nečeká nás nic lehkého, ale hrajeme doma, kde už tu naší sérii musíme za každou cenu prolomit."

Čtvrtfinálový duel MOL Cupu se hraje v Ďolíčku od středeční 18. hodiny. Hlavním rozhodčím bude Pavel Franěk. Na čarách mu budou asistovat Pavel Vlasjuk s Danem Vodrážkou. Čtvrtým sudím bude Tomáš Klíma. O průběhu utkání budeme informovat na sociálních sítích. Nejdůležitější informace z utkání najdete na našem Facebooku, Twitteru a Instagramu. Podělte se s námi o vaše zážitky a u příspěvků nás označte nebo připište hashtag #BOHOLO. Vstupenky se budou před zápasem prodávat na pokladnách, na hlavní tribunu za 200 Kč. Do kotle a na tribunu C se dostanete za 100 Kč. Držitelé permanentky PREMIUM mají vstup zdarma.
Fanshop bude otevřen pouze do 12:30. Brány stadionu se otevřou v 17:00 a všichni fanoušci můžou navštívit klubové muzeum, které bude volně přístupné!