Další domácí bezbranková remíza

Klokani si vytvořili množství šancí, ale žádná neskončila gólem.

Další domácí bezbranková remíza

Proti Mladé Boleslavi vyrukovali Klokani v brance s Fryštákem. Základní jedenáctka jinak nedoznala další změny oproti pohárovému duelu s Olomoucí. První zakončení měla na svědomí Bohemka. Bartek odcentroval šajtlí do šestnáctky, kde se do míče hlavou opřel Puškáč, ovšem míč skryl v rukavicích brankář Šeda. Za hosty odpověděl Túlio. Levý bek hostů postupoval s míčem až se rozhodl vypálit ze střední vzdálenosti, ale Fryšták nemusel vůbec zasahovat, neboť balón letěl mimo branku.

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Postupem času byla Bohemka lepším týmem. Hned několikrát si za obrannou linii hostů naběhl Reiter, ovšem jeho zpětnou přihrávky před branku zvládali boleslavští odvracet. Na druhé straně se ve vápně Bohemians protáhl Bucha, jeho ránu Fryšták vyrazil a Tatajevova dorážka letěla nad branku. Pár minut před poločasovým hvizdem střílel i Matějovský, avšak ani on netrefil prostor mezi tyčemi. Ještě chvíli potom se do zakončení se štěstím dostal Přikryl, ke kterému prošla přihrávka Matějovského. Brankář Fryšták bravurním zákrokem zneškodnil největší příležitost prvního poločasu. V poslední akci před hvizdem sudího unikající Reiter přihrál Puškáčovi, ale jeho střelu hostující defenziva zablokovala.

Druhý poločas začal střelou Vaníčka, která se ale do branky nevešla. Před brankou Klokanů pak na hranici vápna pálil Matějovský, míč ovšem letěl kolem pravé tyče Fryštákovy svatyně. Pořádně zatápět pod kotlem pak začali Klokani po příchodu Vacka. Právě střídající středopolař Bohemky si připravil balón do střelecké pozice, ovšem jeho pokus srazil Wiesner na roh. Po centru od rohového praporku hlavičkoval Pokorný, ale Šeda skvělým zákrokem vyškrábl balón na další rohový kop. Dostál poté krásným pasem přenesl hru na Reitera. Křídelník Bohemians krásně našel ve vápně Vaníčka, jenže proti němu vytáhl famózní zákrok Šeda, který skokem k pravé tyči míč vyrazil.

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav
Krásným centrem na zadní tyč Vaníček oslovil Krcha, jehož gólovou hlavičku bohužel Jugas zvládl před brankovou čárou vykopnout pryč. V závěru pálil i střídající Vodháněl, avšak jeho zajímavá kroucená rána letěla nad branku. V nastaveném čase osamoceného Krcha bohužel v obrovské šanci vychytal Šeda. Klokani tak v dalším domácím utkání neprotrhli ligové čekání na gól v domácím prostředí a s Mladou Boleslaví remizovali.