U21: Klokani v Hradci prohráli 1:2

Juniorka v nastavení vyrovnala, ale vzápětí inkasovala.

U21: Klokani v Hradci prohráli 1:2

U21: Klokani v Hradci prohráli 1:2

Klokani v nastavení vyrovnali, ale vzápětí inkasovali.

Juniorka vstup do skupiny o titul minulý týden zvládla, když na svém hřišti porazila Mladou Boleslav. V následujícím kole už mladé klokany čekal Hradec Králové, který úvodní duel nezvládl a prohrál s Libercem. Trenér Vladimír Hruška měl k tomuto utkání k dispozici dokonce 7 hráčů A týmu. V základní sestavě se objevili Vondra, Bederka, Vodháněl, Schumacher, Nečas, Koubek a Marhoon. Jako brankářská jednička nastoupil Kouba.

Utkání začala vyrovnanou pasáží, kdy se obě mužstva spíše oťukávala. Ve 14. minutě se však hradečtí objevili ve vůbec první šanci utkání a hned z ní skórovali. Po kombinaci na levé straně přišel centr, který propadl až na vzdálenější tyč, kde ho ve skluzu umístil do sítě Bičiště. Bohemka po obdržené brance přišla s větší aktivitou a přichystala si několik šancí. Jedna z nich i skončila brankou, ale pro ofsajd nebyla uznána.

Druhý poločas přinesl vyrovnanou partii bez větších šancí. V 90. minutě však Klokani vybojovali standardní situace kousek od rohu velkého vápna. K exekuci se postavil obránce Bederka a parádní střelou vyrovnal. Klokani však nerozhodný výsledek o pár okamžiků později ztratili. Po centru z rohového kopu, se uvolnil ve vápně Kropáček a hlavičkou rozhodl utkání.

Bohemians tak další body nepřivezli a s jedním vítězstvím ze dvou utkání, jsou zatím ve středu tabulky.