Na závěr základní části přijede Jablonec

Bohemians se vydají vstříc prolomení domácí série. 

Na závěr základní části přijede Jablonec

Závěrečný týden se již nezadržitelně blíží, alespoň pro základní část ligové soutěže. Už nedělní utkání s Jabloncem napoví, do jaké skupiny budou mít Klokani blíže. Možné scénáře v tomto článku. Svěřenci trenéra Martina Haška se střetnou v předposledním kole s celkem, který se aktuálně pohybuje na pohárových příčkách. Jablonec v poslední kole nakonec přetlačil doma pražskou Duklu (2:1), čímž si vytvořil šestibodový náskok na ostravský Baník, s nímž svede bitvu v posledním ligovém kole.

Bohemians - Jablonec 0:1 (0:0)
Bohemians - Jablonec 0:1 (0:0)
Vyřazení v základní skupině Evropské ligy znamenalo pro Severočechy soustředit se na boje v tuzemské nejvyšší soutěži. Posilování kádru tak přišlo jen v případě odchodů. Těch bylo požehnaně zejména ze základní sestavy. Rychlonohý záložník Lukáš Masopust přestoupil do Slavie. Levý krajní obránce Matěj Hanousek našel nové působiště ve Spartě. Kvůli zdravotním potížím je ze hry vyřazen mladý stoper David Lischka.

Po čistce základní jedenáctky tak přišlo několik posil. V přestup se změnilo hostování stopera Davida Hovorky ze Sparty. Odtud hostuje i levonohý Bogdan Vatajelu. Pár minut zatím nasbíral Andrej Fábry, posila ze slovenské Nitry. Defenzivu posílil i David Štěpánek z jihlavské Vysočiny. V závěru února ještě rozšířil jablonecký kádr zkušený Tomáš Pilík.

Před Bohemians stojí tým s velkou kvalitou, což potvrdil i kapitán Josef Jindřišek:"Budou hrát ve skupině o titul, ale uvidíme, jak to bude bodově vycházet. Jedná se o nepříjemnějšího soupeře, než byly Teplice. Nečeká nás nic jednoduchého."

Bohemians - Jablonec 0:1 (0:0)
Bohemians - Jablonec 0:1 (0:0)
Poslední domácí utkání základní části proti Jablonci hrají Klokani v neděli od 17:00. Vysílat ho bude stanice O2 TV Sport. Jako hlavní sudí byl delegován Petr Ardeleanu. Na čarách mu budou asistovat Ondřej Pelikán a Adam Horák. Čtvrtým sudím bude Ondřej Ginzel. Vstupenky se prodávají v síti Ticketportal nebo před utkáním na pokladnách stadionu za 230 Kč (tribuna A) a 150 Kč (tribuny B, C). O nejdůležitějších momentech budeme informovat na sociálních sítích. Vy se s námi podělte na Facebooku, Twitteru a Instagramu podělit o zážitky ze zápasu. Stačí nás označit nebo napsat hashtag #BOHJAB. Hlavním partnerem zápasu je ALPA.

Bohemka TV