U21: Klokani se vrací z Liberce s prázdnou

Juniorka tahala většinu zápasu za kratší konec a třikrát inkasovala.

U21: Klokani se vrací z Liberce s prázdnou

Juniorský tým vstoupil do skupiny o titul vcelku slušně a po třech odehraných kolech se nacházel v první polovině tabulky. Kvůli náročnému programu, který čekal A tým Bohemians v tomto týdnu, mohl trenér Vladimír Hruška z A týmu využít pouze Bederku a Marhoona. K utkání byli povolání i mladí hráči z U19, jmenovitě bratři Denis a Patrik Valové, Jirsa a Lelitro, který nastoupil hned v základní sestavě.

Do utkání vstoupili trochu aktivněji domácí, kteří si připravili pár náznaků. Skóre nakonec otevřeli v 19. minutě, když před vápnem napřáhl Pázler. Kouba v brance si sice na míč sáhnul, ale vytěsnit ho nedokázal. Poté se ve velké šanci objevil Le Tuan, ale z odkryté brány trefil pouze tyč. Ve 29. minutě už to bylo o dvě branky. Na centr z rohového kopu, si naskočil Dvořák a hlavou se trefil přesně k tyči. Klokani se pak trochu zvedli a byli na útočné polovině aktivnější, nicméně do konce poločasu už se skóre nezměnilo. Těsně před koncem šel sám na bránu testovaný útočník Bohemky Ugwu, ale brankáře Liberce neprostřelil.

Trenér Hruška reagoval na nepříznivý průběh dvojitým střídáním a na hřiště vyslal testovaného hráče z Nigérie jménem Ogiomade a také zmíněného mladíka Jirsu. Hra se poté vyrovnala. Dlouhou pasáž bez šancí utnul v 70. minutě Gembický, který napřáhl z rohu velkého vápna a trefil se přesně do šibenice. O osudu utkání bylo takřka jistě rozhodnuto, ale Bohemka nesložila zbraně. V dobré pozici zklamal v zakončení Farkaš a další dobré akce Klokanů většinou ztroskotala na předfinální fázi.

V příštím utkání se juniorka představí na hřišti Sigmy Olomouc.