Nadstavbu zahájíme na Dukle

V pátek Klokani zamíří do pražských Dejvic.

Nadstavbu zahájíme na Dukle

Z moravského tripu se bohužel Klokani nevrátili s výsledkem, jaký si přáli a po remíze v Uherském Hradišti zahájí zítra na Julisce boje o záchranu. Dukla do nadstavbové části nevstupuje s nejlepšími vyhlídkami. Nachází se na poslední příčce, která je v současnosti odsuzuje k přímému sestupu. Ztráta na barážovou (15.) pozici navíc po třech výhrách Karviné narostla na devět bodů. Svěřenci trenéra Romana Skuhravého nedávají kůži lacino, což potvrzuje i poslední domácí utkání s Mladou Boleslaví (2:2), když během devíti minut v závěru smazali dvoubrankové manko. Zelenobílí budou chtít navázat na poslední ligový duel na Julisce (0:1).

FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:1)
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:1)
Ve zkratce si připomeňme i zimní změny v kádru. Útočné řady posílil Vojtěch Hadaščok. Z hostování se vrátil záložník Lukáš Holík. Ofenzivní španělský hráč Pablo González Juaréz přišel ze třetí tamní ligy.

Z kádru odešel obránce Martin Chlumecký. V Teplicích hostuje David Bezdička.

Derby na Julisce vyhlíží Daniel Krch: "Všechny týmy v lize jsou hodně vyrovnané. Když jsme v té poslední skupině, tak by na tom mužstva měla být podobně. Nechtěl bych Duklu podceňovat, ačkoliv se nachází na posledním místě. Chtěli bychom na Julisce získat tři body, abychom poodskočili a nebyli blízko těch barážových míst."

FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:1)
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:1)
Zápas na Julisce začíná v pátečních 18 hodin. Hlavním sudím bude Ondřej Lerch. Na čarách mu bude asistovat Matěj Vlček a Michal Myška. Čtvrtým rozhodčím bude Pavel Orel. V přímém přenosu ho bude vysílat O2 TV Sport. O nejzásadnějších momentech budeme informovat na Facebooku, Twitteru a Instagramu. Přijďte nás podpořit přímo na Julisku. Vstupenka na stadion stojí v předprodeji 170 Kč a na místě 200 Kč. Podělte se s námi o vaše zážitky z derby. Připište ke svým příspěvkům hashtag #DUKBOH nebo nás označte.