U21: Juniorka veze body z Ostravy

V závěru utkání zařídil vítězství testovaný útočník z Nigerie Ugwu.

U21: Juniorka veze body z Ostravy

Bohemka si zatím ve skupině o titul připsala dvě výhry a v tabulce se nacházela před tímto utkáním na pátém místě. Ostravský soupeř na tom byl o poznání hůře a s jedním bodem zůstával na posledním místě tabulky. Klokani se v Ostravě představili bez posil z A týmů, juniorku naopak doplnilo několik nadějných hráčů z kategorie U19.

V prvním poločase byla hra vyrovnaná, s tím, že domácí měli míč trochu častěji na kopačkách. První a jedinou velkou příležitost v prvním poločase si však připravili Klokani, Nátr ale zakončil ve skvělé pozici nepřesně. Bohemka využívala rychlých protiútoků a po jednom takovém donutila ostravského obránce Russmana k faulu ve vápně a ve 40. minutě se tak pískala penalta. Míč si na puntík připravil Begič a pokutový kop s přehledem proměnil.

V úvodu druhého poločasu šli domácí za vyrovnáním a měli optickou převahu. Bohemku v této pasáží podržel gólman Fiala. Když už se hra pomalu vyrovnávala, Ostrava udeřila z rohového kopu, na který v 71. minutě vyskočil nejvýše Mooc. Ostrava po vstřelené brance opět převzala iniciativu a šla za vítězstvím, ale Klokani si po brejkové situaci v 76. minutě vzali vedení zpět. Nátr skvěle přihrál na Ugwua, který blízko penalty zamířil přesně. Klokani se po dvou minutách prosadili znovu a byl to opět Ugwu. Tentokrát hbitě dorazil střelu Le Tuana. V závěru měl na kopačkách ještě dvě obrovské šance mladý Peričevič, ale ani v jednom případě nezamířil přesně.

Klokani jsou po pěti odehraných duelech na 4. místě tabulky. Příští zápas odehrají v neděli ve vršovickém Ďolíčku proti Sigmě Olomouc.