V krátkém sledu podruhé se Slováckem

V Ďolíčku vyzvou Bohemians tým z Uherského Hradiště.

V krátkém sledu podruhé se Slováckem

I v nadstavbě je před Klokany anglický týden, který začne domácím duelem se Slováckem. Během dvou týdnů se tak Bohemians s celkem z Uherského Hradiště setkají již podruhé. Nedávné vzájemné utkání mělo pro Klokany nakonec hořkou chuť i nepříjemné následky. Vinou remízy (1:1) nakonec Zelenobílí zůstali ve skupině o udržení v soutěži. První kolo nadstavby se vydařilo lépe Slovácku. Zatímco Bohemka si odvezla z Julisky bod (1:1), tak modrobílí v domácím prostředí jednoznačně porazili Příbram (5:1) a posunuli se na vedoucí příčku skupiny.

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 2:1 (2:0)
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 2:1 (2:0)
Kádr Slovácka v zimě doznal malého množství změn. Z Mladé Boleslavi byl zapůjčen Jaroslav Diviš. Jako volný hráč podepsal smlouvu Haris Harba a Filip Hološko. Obranu posílil Domagoj Franič.

Tým opustil útočník Kuchta, kterého si Slavia stáhla z hostování. Forvard Kubala hostuje ve Viktorii Žižkov. Ofenzivní univerzál Jakub Petr přestoupil do druholigové Jihlavy, kde usiluje s tamním týmem o návrat do nejvyšší soutěže.

Slovácko je nepříjemným soupeřem. Tento fakt potvrdili i Kamil Vacek:"Hrají hrozně jednoduchý fotbal, ale naprosto účelně a vědomě. Každé mužstvo s nimi má obrovské problémy. My se na zápas musíme nachystat hlavně v hlavách a nechat na hřišti všechno. Věřím, že přijde na stadion hodně lidí, protože Bohemka hraje o účast v první lize. Musíme se koncentrovat, přistoupit k tomu s velkou pokorou, každý nechat na hřišti maximum a věřit, že budeme odměněni vítězstvím."

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 2:1 (2:0)
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 2:1 (2:0)
Zápas druhého kola nadstavby se hraje v Ďolíčku v sobotu od 15:00. Hlavním rozhodčím bude Jiří Houdek. Asistovat mu bude Jakub Hrabovský a Vít Melichar. Čtvrtým sudím bude Ondřej Cieslar. Utkání bude živě vysílat stanice O2 TV Sport. Vstupenky jsou v prodeji za 150 Kč a 230 Kč v prodejní síti Ticketportal.cz.Vzhledem k předpovědi počasí bude povoleno vnést na stadion deštníky bez špičky. Na sociálních sítích budeme informovat o nejzásadnějších momentech duelu. Na webových stránkách pak utkání shrneme v reportáži. Na sociálních sítích připište ke svým postům hashtag #BOHSLO nebo nás označte.
Hlavním partnerem utkání je Pivovar a restaurace U Fleků.

Bohemka TV