V úterý zpět do boje proti Příbrami

Uprostřed týdne je tu další ligový zápas.

V úterý zpět do boje proti Příbrami

Na začátku nového týdne je před Klokany další domácí utkání nadstavbové části FORTUNA:LIGY. V úvodních dvou zápasech odcházeli Bohemians pokaždé s bodem za remízu (1:1 na Dukle, 0:0 se Slováckem). Vzhledem k vítězství Příbrami nad Karvinou se tak náskok na barážové pozice ztenčil na dva body. Vstupenky do baráže momentálně drží nejen Karviná, ale zároveň i Příbram. Středočeši v prvním duelu nadstavby odjeli s nepořízenou ze Slovácka (porážka 5:1), ale díky premiérové brance Soldáta v nejvyšší soutěži si připsali vítězství. Na Příbram narazí Bohemka již počtvrté v této sezóně. K ligové porážce u Litavky (4:2), remíze v Ďolíčku (2:2) ještě přibylo osmifinále MOL Cupu, které lépe zvládli Bohemians, když vyhráli na Litavce po dvou gólech Bartka (2:1).

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram 2:2 (1:0)
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram 2:2 (1:0)
Příbramský celek v zimě posiloval útočné řady. Ze Slavie hostuje ofenzivní záložník Mingazov, obránci Kingue s Chalušem a rychlonohý útočník Matoušek. Do kádru přišel i Egon Vůch. Hostování Radka Voltra se změnilo v přestup do kádru okolo Jana Rezka.

Proti Příbrami půjde o hodně. což potvrdil gólman Tomáš Fryšták:"Je nám jasné, o co hrajeme. Hrajeme doma a musíme vyhrát, abychom se od nich odpoutali."

Bohemians se střetnou s Příbramí v Ďolíčku v úterý od 17:30. Hlavním sudím bude Ondřej Berka. Asistovat mu budou Milan Flimmel s Jakubem Šimáčkem. Čtvrtým rozhodčím bude Ondřej Ginzel. Zápas živě vysílá stanice O2 TV Sport. Vstupenky můžete kupovat na internetovém portálu Ticketportal.cz. nebo hodinu před utkáním na pokladnách stadionu. O dění na trávníku budeme informovat na sociálních sítích. O své příspěvky z utkání se s námi podělte označením nebo připsaným hashtagem #BOHPRI.