Nepovedené utkání s Příbramí

Bohemians brzy vedli, ale Středočeši duel otočili.

Nepovedené utkání s Příbramí

Proti Příbrami vyrukovali Bohemians s Júsufem v útoku. Na pravý kraj útočné řady se vrátil Reiter. Ve středu zálohy nastoupil Levin po boku Vacka. A hned úvodní útočná akce rozjásala Ďolíček. Mladý Vaníček se v šestnáctce zbavil svých strážců a střelou na přední tyč překonal Kočího.

Záhy mohla srovnat Příbram. Sám před Fryštákem byl Mingazov, jenže gólman Klokanů jeho ránu ztlumil a dobíhající Pokorný odkopl míč mimo nebezpečí. Po dvaceti minutách se rozeběhl Matoušek. Utekl Bartkovi a stíhal ho Pokorný, který ve skluzu chtěl upíchnout míč na rohový kop. Dle rozhodčího Berky ovšem obránce Klokanů fauloval příbramského rychlíka a nařídil penaltu pro hosty. K exekuci se postavil Rezek, ale branku přestřelil. Hosté se snažili i nadále vyrovnat. Polidar dostal v šestnáctce čas na zamíření své střely, která se nakonec odrazila od pravé tyče Fryštákovy branky.

Bohemians Praha 1905 - 1: FK Příbram
Bohemians Praha 1905 - 1: FK Příbram
Srovnání přišlo ještě v první půli. Matoušek vedl kontr Příbrami, vypálil za šestnáctkou a Fryšták míč vyrazil k Mingazovovi, který tentokrát zamířil přesně. Chvíli před poločasovým hvizdem kopala Příbram rohový kop. Centr doletěl až na zadní tyč ke Kinguemu, jehož hlavička se zastavila až v síti a hosté odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Od začátku druhého poločasu uběhlo jen několik málo minut a Matoušek se opět řítil na branku Klokanů. Vyhnul se bránícím protihráčům a trefil se k tyči.

Po chvíli vybídl Vaníček patičkou ke střele Dostála, ale jeho pokus letěl těsně vedle pravé tyče hostující branky. Klokany pak dalšího inkasovaného gólu zachránil Fryšták, který vyškrábl parádní ránu Mingazova. Čtvrtý gól v síti Klokanů bohužel ppřišel, když se na přední tyči prosadil mladý Polidar. Bohemians tak s Příbramí v domácím prostředí neuspěli a prohráli.