Omluva za špatný výkon. Zbraně však neskládáme!

Na Opavu i do Karviné vstupenky zdarma.

Omluva za špatný výkon. Zbraně však neskládáme!

Klub Bohemians Praha 1905 by se rád omluvil všem svým fanouškům za výkon ve včerejším utkání s Příbramí. Věříme, že předvedený výkon z utkání s Příbramí se nebude opakovat a všichni včetně hráčů si uvědomujeme vážnost situace.

I přes vysokou prohru však neskládáme zbraně a věříme, že si prvoligovou příslušnost uhájíme ještě v nadstavbové části. K tomu ale budeme potřebovat podporu vás všech, našich skvělých fanoušků, kterých si opravdu vážíme. Proto bude v předprodeji pro držitele letošních permanentek (Premium i Základní), členy fanklubů a DFB vstupné na utkání s Opavou zdarma! Každý člen fanklubu, DFB či držitel permanentky dostane až 4 vstupenky zdarma. Jejich získání je možné pouze ve fanshopu na stadionu po předložení členské karty, nebo permanentky. Předprodej bude zahájen ve čtvrtek 16. května v 10 hodin a podrobné informace o formě předprodeje a vstupenkách zdarma přineseme v samostatném článku.

Podporu samozřejmě potřebujeme i tuto sobotu při důležitém utkání v Karviné, a proto všichni fanoušci Bohemians získají na místě vstupenku zdarma
do sektoru hostů.