Vítězství vystřelil Jindřišek

Bohemians zásluhou přesné trefy svého kapitána vezou tři body.

Vítězství vystřelil Jindřišek

Základní jedenáctka Klokanů doznala několika změn. V brance nastoupil Valeš a v obraně Šmíd. Do záložní řady se vrátil Jindřišek. V útoku pak jeho pravý kraj zaujal Vacek a vedle něj rychlý Nečas. Úvod utkání doprovázel silný déšť a aktivnější byli Bohemians, jenže Pastornického neohrozili. Zaměstnat Valeše nedokázali ani domácí po prudkém centru Budínského. Po chvíli centroval Budínský od rohového praporku, v šestnáctce hostů si na jeho nabídku naskočil Djordjevič, ale míč letěl nad břevnem. Po dvaceti minutách se na hranici šestnáctky dostal ke střele Bartek, ale svým projektilem těsně minul levou tyč domácí branky.

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905
Uplynula půlhodina hry a Bohemians se radovali. Dostál svojí bojovností ještě stihl zdánlivě ztracený míč odcentrovat před branku, kde se přes Nečase dostal míč k Jindřiškovi. Kapitán Klokanů si parádně položil dobíhajícího obránce a zavěsil nekompromisně pod břevno.

Chvíli poté mohl přijít druhý gól v karvinské síti. Bartek krásným centrem našel přesně Nečase, jehož hlavičku fantastickým zákrokem vyrazil Pastornický. Karviná se snažila o vyrovnání, ovšem ze hry se přes pozornou defenzivu Bohemians k ničemu nedostala. Domácí to tedy znovu zkusili ze standardní situace, když další Budínského centr prolétl až do zámezí. Klokani si tedy odnesli do kabin jednobrankový náskok.
Druhý poločas začal malým náporem Karviné, avšak Klokani nepustili domácí celek do pozice, kdy by mohl být ohrožen brankář Valeš. Karvinští zkoušeli ohrozit branku Klokanů ze střední vzdálenosti, ovšem Ba Louovu ránu bez problémů Valeš lapil. 
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905
Bohemians uhájili jednobrankový náskok a z Karviné vezou veledůležité vítězství.