Nečas: Výhra je důležitá

Útočník Jakub Nečas popisuje duel v Karviné.

Nečas: Výhra je důležitá

Vítězné utkání v Karviné komentuje Jakub Nečas. Jeho Návrat do sestavy i šance na gól. Více v rozhovoru.

Po zlomenině nosu ses vrátil do základní sestavy.
Jsem rád, že jsem nastoupil od začátku a cítil jsem se docela dobře. I když jsem z toho vypadl, tak jsem na tom fyzicky byl lépe.

Měl jsi i šanci, kdy jsi mohl přidat náš druhý gól...
Dostal jsem od Barťase (David Bartek - pozn. red.) krásný centr a nabíhal na přední tyč. Hlavou jsem střílel na přední tyč, jenže gólman tam byl a vyrazil to. Mrzí mě to, ale hlavní je, že Pepa Jindřišek gól dal vyhráli jsme. Při tom gólu Martin Dostál skvěle zabojoval a vydoloval zdánlivě ztracený míč. Dostal jsem to proti noze a soustředil se na to, abych trefil bránu a nepřestřelil. Nakonec se balón k Pepovi odrazil, ještě si pohrál s obráncem a pak to uklidil.

Upřednostnili jsme dnes výrazněji výsledek před předvedenou hrou?
Zápas bylo o tom, abychom ho za každou cenu vyhráli. Kdybychom hráli jako Barcelona a vyhráli, tak se můžeme plácat po zádech. Předvedli jsme výkon, který také stačil na vítězství, takže to je důležité. Všechny zajímají body, které jsme získali.

Ještě před dvěma týdny jsme nebyli daleko od play-off o Evropu. Příští týden se můžeme alespoň důstojně s touto sezónou rozloučit.
Od Evropy jsme byli ještě daleko, protože bychom museli přejít přes soupeře v předkolech. Na Slovácku nám chybělo dvacet minut k tomu, abychom se o to mohli porvat. Pak přišla porážka s Příbramí. Chceme se rozloučit vítězstvím.