Nadstavbovou skupinu zakončíme s Opavou

Bohemians se chtějí rozloučit se sezónou vítězstvím.

Nadstavbovou skupinu zakončíme s Opavou

Po důležitém vítězství v Karviné (1:0) je před Klokany poslední utkání nadstavby. Do Ďolíčku přijede Opava a svěřenci trenéra Martina Haška potřebují získat alespoň bod, aby se nemuseli ohlížet na konečný výsledek souběžně hraného zápasu mezi Příbramí a Duklou a vyhnuli se baráži. Fotbalisté Opavy již s jistotou nebudou sužování sestupovými starostmi, neboť díky vítězství nad Příbramí z minulého kola (2.1) již nemůžou skončit na barážových příčkách. Opava navíc nebude moci využít svého nejlepšího střelce Smolu, který bude pykat za dvě žluté karty během nadstavbové části.

Bohemians Praha 1905 - SFC Opava 0:0
Bohemians Praha 1905 - SFC Opava 0:0
Opava na jaře nenavázala na úspěšný podzim. Velký podíl na tom měly zejména změny v kádru. Rychlonohý záložník Joel Kayamba po skončeném hostování již působí v Plzni. Forvard Nemanja Kuzmanovič odešel do konkurenčního ostravského Baníku. Jako poslední odešel další útočník David Puškáč, který našel své působiště právě v Ďolíčku.

Slezané svůj tým posílili, ale útočná síla oslabila. Z Ostravy přišel Bronislav Stáňa. Olomouckou Sigmu opustil Manzia a zamířil do Opavy. Nizozemský útočník Bernardina přišel ze slovenského týmu Železairne Podbrezová. Právě on svým gólem v posledním utkání vystřelil svému celku záchranu.

Útočník Jakub Nečas se po zranění vrátil do základní sestavy a s celým týmem půjde za vítězstvím: "Máme před sebou poslední kolo s Opavou. Pevně doufám, že vyhrajeme. Naši fanoušci si zaslouží, aby se na Bohemce hrála první liga. Sezona se nám nepovedla a uděláme všechno pro vítězství, abychom fanouškům udělali alespoň malou radost a rozloučili se doma výhrou. I když sezona nebyla dobrá, tak za ní chceme udělat hezkou tečku."

Bohemians Praha 1905 - SFC Opava 0:0
Bohemians Praha 1905 - SFC Opava 0:0
Zápas mezi Bohemians a Opavou se hraje v sobotu od 17:00. Hlavním rozhodčím bude Pavel Franěk. Na čarách mu budou asistovat Pavel Vlasjuk s Miroslavem Fišerem. Čtvrtým sudím bude Ondřej Ginzel. Stále můžete ještě využít předprodej vstupenek. Držitelé permanentek (Základní i Premium), členové DFB a fanklubů mají do pátku 24. 5. vstupné zdarma. Vstupenky v tomto režimu si je možné zakoupit pouze ve fanshopu po předložení členské karty, nebo permanentky. V sobotu už budou vstupenky v prodeji na pokladnách stadionu ve dvou cenových kategoriích. Pokud nejste ani držitelem permanentky, ani členem fanklubů a DFB, tak si můžete samozřejmě zakoupit vstupenky ZDE za tradiční ceny 230 Kč a 150 Kč. Přijďte nás podpořit ve veledůležitém zápase a podělte se s námi o vaše zážitky z duelu připsáním hashtagu #BOHOPA nebo označením našich účtů na sociálních sítích u příspěvků. O průběhu zápasu budeme informovat na Facebooku, Twitteru a Instagramu.

Bohemka TV