Příprava začíná dvojzápasem v Uhříněvsi

Bohemians vyzvou dva druholigové soupeře.

Příprava začíná dvojzápasem v Uhříněvsi

Úvodní týden přípravy Klokani završí dvojzápasem ve svém tréninkovém centru. Nejprve změří síly s Varnsdorfem (11:00) a následně i s Ústím nad Labem (15:00). V obou případech se jedná o druholigové týmy.

Varnsdorf může být s uplynulou sezonou spokojený, neboť obsadil sedmou příčku tabulky. Nejlepším střelcem se stal se sedmi brankami Adam Ondráček. Plnou porci utkání odchytal v brance Radek Porcal. Zajímavě se jevil i mladý Patrik Schön, který ke konečnému umístění přispěl dvěma góly. V defenzivě najdeme i vysokého Martina Kouřila se zkušenostmi z nejvyšší soutěže. Klokani se s Varnsdorfem již několikrát v rámci přípravy potkali. V letní přípravě ve finále na turnaji v Benátkách, kde byl po penaltovém rozstřelu úspěšnější právě druholigový celek. Následoval souboj v rámci Tipsport ligy. V něm už byli úspěšnější Bohemians, kteří vyhráli 3:1.

Zahájení letní přípravy 2019
Zahájení letní přípravy 2019
Odpoledne pak do Uhříněvsi dorazí Ústí nad Labem. Tento tým zakončil druhou ligu ještě o jednu příčku lépe oproti Varnsdorfu. Ústečtí obsadili páté místo a dlouho mohli v teoretické rovině živit šanci na baráž o nejvyšší soutěž. Ani šestigólový mladý útočník Matějka je ovšem výše nedotáhl. I tak může Arma hovořit o velmi dobrém ročníku. O branku méně vstřelil záložník Procházka. Se čtyřmi přesnými zářezy zakončil hostování z Teplic forvard Dominik Šup. V kádru najdeme i hráče, které spojuje minulost v Bohemians. Mezi ně patří Václav Prošek a Vojtěch Brak. Ligovými zkušenostmi disponují obránci Pimpara s Krátkým a brankář Lindr.

Oba zápasy se hrají v tréninkovém areálu v Uhříněvsi. Jedná se o jediné dva přípravné zápasy hrané na území tuzemska. Přijďte podpořit Klokany na úvod přípravy a prohlédnout si i první nové hráče v týmu.