Vítězná přestřelka s Varnsdorfem

Dva góly Puškáče a jeden Vodháněla zařídily první úspěch v přípravě.

Vítězná přestřelka s Varnsdorfem

Do prvního přípravného zápasu proti Varnsdorf nastoupili Klokani i s několika mladíky. V obraně nastoupil Václavík. V záložní řadě se ukázal Le Tuan, který si již v zimě připsal gól za první mužstvo v generálce proti Dukle.

První šanci měla Bohemka, když Puškáč přízemním centrem našel Bartka, jehož ránu zblízka vyrazil brankář Samoel. Dále měli Bohemians navrch, ale do šancí se nedostávali. Šance se jali tedy hosté. Schön měl čas na střelu, trefil se přesně k tyči a poslal Varnsdorf do vedení.

Klokani přidali na obrátkách. Za hranicí vápna pálil Le Tuan, ale trefil jen tyč. O chvilku později ovšem Vodháněl prudkou ránou na zadní tyči zakončil Vondrův centr, čímž vyrovnal stav utkání. A Klokani se radovali znovu před poločasovou pauzou. Hůlka si udělal prostor, přihrál přesně na Puškáče, který poslal Bohemku do vedení.

Uběhlo pár minut od zahájení druhé půle a po faulu Václavíka se kopala penalta proti Bohemce. Vršovickým dloubáčkem Rudnytskyy přelstil Valeše a vyrovnal. Bohemians si vzali vedení zpět o pět minut později. Puškáč si vyskočil na krásný centr Hůlky a trefil se k tyči.

Bohemians tak úvodní zápas v přípravě zvládli vítězně, když porazili Varnsdorf. Odpoledne je čeká zápas proti Ústí nad Labem, kde se představí ostatní hráči mužstva.